Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

NR 11 - Torsdag den 2 oktober 2014

  • NSPH möter framtiden med ny responsiv design
  • Framtidskonferensen 10/10
  • Riksföreningen Hjärnkoll är nu bildad
  • PRIO på spåret i Växjö
  • Bli intervjuad av NSPH och få ett superpresenkort!


NSPH möter framtiden med ny responsiv design

NSPH är redo att möta framtiden och därför har vi nu valt att hänga med det senaste inom webbtekniken - responsiv design.

Efter  nästan fem månaders jobb är vår nya webbsida äntligen klar, vilket känns otroligt kul och spännande. Vi tar gärna emot feedback om ni hittar felstavningar eller andra konstigheter, ju snabbare detta upptäcks desto bättre blir vår nya webb!

Gå in på vår nya webb >>


Framtidskonferensen 10/10

Glöm inte bort att anmäla dig till Framtidskonferansen som annordnas av Hjärnkoll och NSPH.

Beträffande anmälan:
Anmäl i fältet ”övrigt” om du enbart vill delta på antingen Ung utan Pungs pjäs Nu blev det Knas! eller konferensen, annars räknar vi med att du vill delta vid båda.

Läs mer och anmäl dig!

Riksföreningen Hjärnkoll är nu bildad

På nätverksmötet i Alvik förra veckan beslutade NSPHs 13 medlemsorganisationer att bilda en ideell förening för Hjärnkoll.

Syftet är att värna om Hjärnkolls fortsatta verksamhet för framtiden och med hjälp av ambassadörer fortsätta att arbeta aktivt med att upplysa samhället om psykisk ohälsa.



PRIO på spåret i Växjö

Nu är Mårten Jansson i Växjö, se hans rapport därifrån. Har du missat någon av hans video-bloggar? Lugn, nu kan du se dem igen, se länk här nedan!

Se Mårtens videoblogg här >>


Bli intervjuad av NSPH och få ett superpresenkort!

NSPH söker ungdomar mellan 13-18 år med neuropsykiatrisk diagnos eller psykisk funktionsnedsättning som vill delta i en intervjuundersökning. Syftet med intervjuerna är att ta tillvara ungdomarnas synpunkter för att stärka deras inflytande och förbättra de insatser de har från BUP, socialtjänsten och andra myndigheter. 

Alla som blir intervjuade av NSPH får ett superpresenkort på 250 kr

Vill du eller ditt barn medverka i undersökningen, kontakta NSPH på info@nsph.se eller 
08-120 488 40.


Välkommen till NSPH:s nya nyhetsbrev. Du får information från patient-, brukar- och anhörigperspektivet. Vi arbetar för att öka inflytandet på psykiatriområdet för våra organisationer och för de människor vi företräder. Nyhetsbrevet kommer varannan vecka, på torsdagar. Du kan läsa mer om vårt arbete och våra projekt påwww.nsph.se

Nyhetstips: mejla till andreas.fredin@nsph.se

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!