Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej 

Stressad?

Jag skrev igår om att forskning tyder på att motion och rörelse kan motverka stress. Om du missade detta mail så hittar du det här.

Ett annan sak som vi vet har effekt när det gäller att minska stress är att vara närvarnade (något som vi ibland kallar mindfullness). I feldenkraismetoden kombinerar vi dessa två saker. Mindfullness och rörelse vilket gör att vi får dubbel effekt. Stressnivån minskar och vi lär oss att röra oss efektivare.

Träning - skador

Personligen har jag tränat och motionerat regelbundet sedan jag var 10. Mestadels har det varit glädjefullt och njutbart men ibland har jag på grund av ouppmärksamhet, ignorans och ibland ren dumhet gjjort fel eller för mycket med skador som följd.
Sedan 1977 har jag av och till besvärats av mina hälsenor. Succesivt har det blivit bättre och bättre och de redskap jag använt har varit uppmärksamhet, lyhördhet och fantasi. Saker som jag framförallt lärt mig genom Feldenkraismetoden.

Kraften i medvetenhet

Dessa erfarenheter ligger till grund för kursen "Kraften i medvetenhet"

15 - 16 november på Bosön kommer jag att dela med mig av en del av mina erfarenheter om träning och rörelse. Kursen bygger på feldenkraismetoden.

Här är ett nytt exempel på hur man kan röra sig mjukt och behagfullt. Detta är slutet av en serie feldenkraislektioner. Kanske inte något man ska prova direkt utan börja med något lite enklare. Du hittar några lektioner här>>

Ha det bra så hörs vi inom kort.


Det var allt för denna gång. Må bra.
Följ oss gärna på facebook där vi lägger ut info varje vecka.

www.feldengood.se

https://www.facebook.com/Feldengood

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!