Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev sept/okt 2014


Nya projekt i korthet

Av Stockholm Vatten har PQR El i Solna fått i uppdrag att upprätta teknisk beskrivning/rambeskrivning för en ny solcellsanläggning.
PQR El i Solna projekterar även Långbro och Nälsta skolorna åt SISAB tillsammans med PQR EL i Nacka.

Åt Fastighetskontoret Stockholm Stad har vi fått förnyat förtroende och vi är i full gång med att utföra flertalet Breeam in use certifieringar.

I projektet Fotocellen (kontor, garage, gym och omklädning) projekterar vi samtliga installationer åt Stendörren Fastigheter.

Åt Amphi Projekt projekterar vi samtliga installationer i projektet Sykorgen - nyproduktion 72 lgh.


Ny hemsida

Under september månad så lanserades PQR´s nya hemsida.

Hemsidans grafiska profil är ny och fräsch och dem som läser bloggar kommer att känna igen sig. Det är flera färger som kommer att komma igen i annonseringar och broschyrer framöver.


Tesla Motors

Tesla Motors har byggt sitt Service Center i Infra City i Stockholm. Enligt pressreleasen från Profi Fastigheter blir lokalen på över 2 200 kvadratmeter. Tesla Motors ska där husera förutom sin serviceverkstad även en utställningslokal samt sköta utleverans av nya bilar till sina ägare.

PQR har gjort hyresgästanpassning avseende VVS-installationer.

Beskowhuset

Ombyggnad och renovering av Beskowhuset (gamla tobaksmonopolet). Arkitektfirma Ett-elva ska flytta in på plan 2 och entresolplanet. Plan 1 ska vara oberörd, men i projekteringsstadiet skall plan 1 finnas med i planerna för framtiden. HG-anpassning för luft, kyla samt  vs, tappvatten och avlopp.

Folkets Hus

PQR har fått i uppdrag att upprätta installationskalkyler för VVS- och Elinstallationer för ombyggnad av kongresshallen i Folkets Hus på Barnhusgatan i Stockholm. Befintlig gradäng ska byggas om samt övre del med loger skall göras om till gradänger. Totalt projekteras det för att ca 1500 personer skall kunna vara i lokalen samtidigt.


På plats i Sickla

Nu är vi på plats på Smedjegatan 2C i Sickla Köpkvarter, Nacka.

Välkomna upp i våra nya och fräscha lokaler!


PQR Göteborg

PQR Göteborg har fått i uppdrag att projektera röranläggningen åt Imtech för Rosemount Tank Radar AB:s nya produktionsanläggning och kontor.

Uppdraget innebär en kontors- och en produktionsbyggnad som utformas i två sammanlänkade byggnader på en total yta av cirka 17 000 m 2 där ca 400 personer kommer att arbeta. ”RTR New Facility” skall placeras i Mölnlycke Företagspark och projektet är en totalentreprenad som beräknas stå klar i januari 2016.

Rosemount Tank Radar AB är ett helägt dotterbolag inom den amerikanska koncernen Emerson. Anläggningen kommer att ägas och förvaltas av dotterbolaget Rosemount Tank Radar Properties AB och kommer att innehålla utveckling, marknadsföring och produktion av unika mätinstrument för radarbaserad nivåmätning på tankfartyg, bränsledepåer, processindustri med mera.


PQR Uppsala

Isafjord 1B

Av In3prenör har PQR fått i uppdrag att färdigställa bygghandlingar för Isafjord 1B, Tele2:s huvudkontor i Kista.

Kv. Suttung

Av Klövern har PQR fått i uppdrag att upprätta systemhandling för nybyggnation av hotell i Kv. Suttung i Uppsala.

Mötesplats Relation

Relation arbetar med att skapa förutsättningar för företag att skapa nya och utveckla befintliga affärsrelationer. Detta genom att lyfta fram intressanta lokala profiler och kunna erbjuda tidningen Relation som en effektiv marknadsföringskanal, samt genom att arrangera mötesplatser /aktiviteter för näringslivet i Uppsalaregionen. De mest kända arrangemangen är Relationsbåten och Relationsdagen som varje år samlar över 1000 beslutsfattare på en och samma plats där PQR deltar varje år.


Ramavtal

PQR har tecknat ramavtal med Vallentuna Kommun avseende VVS-projektering. En eloge till Vallentuna Kommun som enbart accepterade en rimlig prisnivå i anbudsförfarandet.

Friskvård

PQR Nacka har börjat med backträning i Hammarbybacken och utmanar alla andra kontor i att springa flest höjdmeter på en vecka.

5 anställda på PQR Nacka har anmält sig till Göteborgsvarvet som går av stapeln i maj 2015.

PQR Sportsclub

Under september så spelades riksfinalen i EMTF-golfen på Fågelbro. Johan Parmborg PQR Nacka kom på en 3:e plats i den individuella tävlingen och PQR´s lag slutade även dem på en 3:e plats.


PQR önskar alla en trevlig höst!

Göteborg-Lund-Malmö-Stockholm-Uppsala-Helsingfors 

http://www.pqr.se/

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!