Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Sörmlands turismutveckling AB

Nyhetsbrev september 2014

Nu är vi på plats i nya lokaler

I samband med invigningen av STUA:s (Sörmlands turismutveckling AB) nya lokaler på Forsgränd 6 i Nyköping presenterades flera nyheter. Du kan läsa några av dem nedan. 

STUA i ny skepnad

Bolaget heter fortfarande Sörmlands turismutveckling AB, men väljer nu att i all extern kommunikation använda namnet STUA, som de allra flesta samarbetspartners och kunder känner igen sig i. Bolaget har sedan en tid använt STUA både för hemsida och e-post och blir nu fullt ut STUA – utvecklar besöksnäringen!

I och med detta kommer en helt ny profil att användas som avspeglas i allt från lokal, logga, hemsida men framför allt i sättet vi arbetar. 

Appen VisitSörmland är här!

VisitSörmlands destinationsapp är en besöksguide som hjälper besökaren att hitta till boenden, mat, sevärdheter, aktiviteter, paketerbjudanden och evenemang i Sörmland. Appen ska vara ett verktyg för besökaren inför och under resan med möjlighet att få inspiration, planera och kontakta besöksmål. Ladda ner appen nu & berätta om den för dina gäster! 

STUA, Forsgränd 6, 2 tr, 611 32 NYKÖPING
Tel 0155-22 27 70, stua@stua.se, www.stua.se

Nya stua.se

Den nya hemsidan,
www.stua.se, presenterar bolaget och verksamhetens inriktning samt STUA:s medarbetare och styrelse.

Snowstorm UK

Den engelska versionen av visitsormland.com lanseras i november. Vi bjuder in dig som vill få fler internationella besökare och vill veta mer om VisitSörmland att delta i en Hands-On-Workshop. Du behöver inte vara med på VisitSörmland för att delta!

Bloggen nu på stua.se

Nu finns bloggen på vår hemsida stua.se.

Prenumerera via länken. Följ oss även på Facebook, LinkedIn och Twitter

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till STUA eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!