Hej!

Vi har nu börjat med att skicka ut nyhetsbrev.

Som så ofta när det ska användas ny teknik blev det fel. Det kan därför hända att du fick en bekräftelsebegäran på ett nyhetsbrev som inte är aktuellt. Vi ber om ursäkt för detta!

Nedan ser du vårt nyhetsbrev och vi hoppas att du vill ta del av det i framtiden. Annars följer du bara anvisningarna nedan.

Trevlig läsning!

AQVIS Miljö AB  

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETER                                                                                                  2012-10-02

Miljövänlig innovation räddar K-märkt kaj

Borghamns hamn var på väg att rasa ihop. Nu får kajen ett ansiktslyft med AQVIS Miljöspont som, tack vare sin konstruktion, kan förhindra transport av stora mängder material.

Reparation Borghamns kaj
Reparation Borghamns kaj

- Det är fantastisk roligt att vi tillsamman med  Westcoast Offshore  fått förtroendet av Sveaskog att restaurera kajen. Med tanke på K-märkningen var länsantikvariens uttalande av högsta vikt vid tillståndsprövningen. Det positiva omdömet där visar på kvalitén hos AQVIS Miljöspont och metoden som används, vilket vi givetvis är mycket stolta över, säger Tomas Svärd VD på AQVIS Miljö AB.

Det miljövänliga materialet i återvunnen HD-polyeten har lång livstid och hindrar vatten från att tränga in och skapa mer erosionsskador. Projektet genomförs på uppdrag av Sveaskog tillsammans med Westcoast Offshore och lokala markentreprenörer. Restaurationen och dess process har väckt uppmärksamhet hos tidningen Affärsliv, något Svärd ser mycket positivt på.

- Att projektet med dess process lyfts fram på ett så bra sätt i media är vi mycket glada över. Vi hoppas att detta ska öka förståelsen för AQVIS Miljöspont olika användningsområden.

Läs mer om Borghamns hamn och AQVIS Miljöspont i Affärsliv>>

Läs mer om AQVIS Miljöspont>>


Regnvattnets väg tillbaka till sjön

AQVIS Miljö AB är medlem i Rent Dagvatten AB som arbetar för att förbättra dagvattenhanteringen. Grundidén är att rengöra dagvattnet så nära källan som möjligt.

Den 13 september bjöd Dagvattenguiden in till studiebesök i Gustavsberg och Skarpnäck. Rent Dagvatten AB var representerade av Tomas Svärd (AQVIS Miljö) och Peder Eneroth (FlexiClean AB).

Läs mer om studiebesöket här>>

Nu flyttar vi!

AQVIS Miljö byter webbadress till

www.aqvis.com

(men lugn , vi ser till att du kommer rätt även om du använder gamla adressen)


AQVIS Miljöspont

Erbjuder lösningar för

• väggelement vid dagvattenhantering, dammbyggnation

• byggnation av eftergivliga bullerskärmar

• reparation/nybyggnad av kaj och pir

• markspont, kantförstärkning och hantering av infekterade material

Läs mer om projekt på vår webbsida>>

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.