Nyhetsbrev från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


Dags att anmäla sig till Borås 2015!

Nu är det hög tid att börja fundera på att anmäla sig till O-Ringen Borås 2015. Tidig anmälan kan göras t.o.m 1 november!

Anmäler du dig innan detta datum sparar du 30% mot ordinarie anmälan. Dessutom har du chansen att vinna fina priser.
Till anmälan >>

I det här nyhetsbrevet passar vi på att bjuda på ett smakprov av välskött bonnaskog genom våra terrängfilmer på vår YouTube kanal! 

Läs mer om Borås 2015 på oringen.se >>


Vi kan stolt presentera O-Ringenstaden i Borås!

Vi har gjort en kort presentationsfilm om O-Ringenstaden i Borås.
2015 års O-Ringenstad erbjuder närhet och service för alla. Den möter dig som gästar O-Ringen Borås med en plan yta, vägg i vägg med stadens utbud. Med O-Ringentorget mitt i O-Ringenstaden blir närheten till allt påtaglig.

O-Ringenstaden kommer vara belägen vid Nordskogen vid Sjöbo i Borås. Det innebär ca 3 km norr om centrumkärnan av Borås. I Borås Stad innebär det närhet till allt.

Se filmen om O-Ringenstaden >>


Borås bjuder på välskött bonnaskog!

Vi är väldigt stolta över vår välskötta bonnaskog som du kommer att få springa i under O-Ringen Borås 2015. För att du som deltagare ska förstå vad vi menar så har vi släppt ett gäng korta filmer där vi presenterar delar av terrängerna för Borås 2015.

Vad menas med ”välskött bonnaskog” ? Under en vibrerande sommarvecka 2015 kommer du som O-Ringendeltagare att få bekanta dig med ett gäng etappområden som vi valt att kalla just så.  Välskött bonnaskog. För det är just vad det är.

Terrängfilmer från ”välskött bonnaskog”

Lycklig provlöpning i välskött bonnaskog,

Nytt nummer av O-Ringen tidningen på väg ut

Radio O-Ringen Podcast möter Gustav Bergman

Den här veckan är årets sista nummer av 
O-Ringentidningen på väg ut till din brevlåda. I detta nummer får vi en full inblick i vad som väntar i Borås 2015. Med allt ifrån presentation av etapperna till O-Ringenstaden.

Vi träffar också den forne mästaren Marita Skogum som ger sin bild av vad som väntar i Boråsskogarna.

Läs mer >> 

Radio O-Ringen Podcast är en succé. Dagligen lyssnar fler än 250 personer på något av våra avsnitt.
I Radio O-Ringen podcast #26 så åkte Per Forsberg till Söder i Stockholm och träffade VM-guldmedaljören Gustav Bergman på hans hemmaplan.

Det blev ett snack om hans professionella satsning mot att bli bäst i orienteringsvärlden.
Läs mer >>


Hitta Boråsboende via Hyrboende.se

O-Ringenboende.se har under ett antal år fungerat som logiförmedling för alternativa boenden under O-Ringen. Från och med i sommar och boenden inför Borås 2015 presenterar vi vårt nya samarbete med Hyrboende.se och tjänsten genom www.hyrboende.se/oringen.
Notera att även klubboende bokas på denna sida och att det finns goda möjligheter till att hitta flerbäddsboende.

Läs mer >>


Nytt på Borås 2015-Bloggen

Missa inte Borås 2015 bloggen. Där följer du Boråsfunktionärernas framfart när det gäller förberedelserna inför nästa års O-Ringen. Följ med in bakom kulisserna i arbetet med att arrangera ett O-Ringen. Med en stor portion humor varvas intressanta inlägg med mycket reflekterande kring O-Ringen och vår idrott.

Senaste inläggen:
-Tävlingspartner - Cramo Borås
-Alla dessa färger!
-O-Ringenfunktionär = idioti? Nix! 

Ta mig till 2015-bloggen >>


Jubileumsboken -Nu i vår webbshop!

Tygmärke från O-Ringen i Skåne 2014

I samband med O-Ringen i Skåne släppte vi jubileumsboken, Från vision till folkfest. Det blev en strykande åtgång på boken och nu öppnar vi alltså vår webshop igen efter sommaren och säljer ut resten av böckerna.

Jubileumsbok om de femtio upplagorna av
O-Ringen. 50 år med O-Ringens
5-dagarsorientering.

Läs mer >>

Under O-Ringen i Skåne så tog våra tygmärken tyvärr slut vid målgången under den 5:e etappen. Nu har vi fixat fram nya så de som blev utan kan ta och beställa så skickar vi hem dem till er. 

Många var de som tog flera stycken vilket resulterare i att de som kom på slutet blev utan. Nu vill vi reparera detta genom att låta dig som blev utan beställa märket. 

Läs mer >>


Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!