Nyhetsbrev med senaste nytt från HEBA Food & Beverages. 
Har du problem med att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren
  

Tips till sensommarens fester!

Skovlyst BirkeBryg & SkovBryg

Vårt Danska Craft Beer-bryggeri har två fantastiskt trevliga öl till kräftorna. SkovBryg , 3,5 %, är bryggd med växten Myskmadra som finns i våra lövskogar och ger ölen en spännande kryddig och örtig smak. Vill man ha en starkare variant så ska man prova BirkeBryg, 5,0 % (nr 88954, 24,90 kr), som är bryggd med björksav. Ölen är otroligt frisk, ren och smakrik.

Glenelly Chardonnay

Vi är stolta över att kunna presentera den prisbelönta vingården Glenelly från Sydafrika, Stellenboch. Glenelly grundades så sent som 2007 av den kända May de Lencquesaing som tidigare ägde Chateau Pichon i Pauillac Frankrike. Chardonnayvinerna från Sydafrika brukar mestadels vara ekfatslagrade viner. Vår Glenelly Glass CollectionChardonnay,  (nr 76766, 119 kr) är en oekad Chardonnay med en frisk och krispig smak. Vill man ha en lite tyngre och ekfatslagrad Chardonnay så rekommenderar vi Grand Vin de Glenelly (nr 76769, 149 kr) som är lagrad 10 månader på ekfat. 

Ha en skön sensommar!

Hitta produkterna på www.systembolaget.se eller i din butik.

Hitta fler spännade produkter på www.heba.se.

HEBA Food & Beverages AB
Telefon: +46 (0) 457-240 85, info@heba.sewww.heba.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!