Nyhetsbrev från Senior Partners med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Senior Partners

Nyheter & Info
Nummer 4/2014


Tack för alla positiva kommentarer


Innan sommaren lanserade vi ett antal förändringar hos oss på Senior Partners.
Ny hemsida, nytt nyhetsbrev och öppnade nytt lokalkontor i Växjö. Allt för att göra oss mer tillgängliga för dig som kund och kunna presentera vad vi står för, hur vi arbetar och vilken otrolig kunskapsbank som står till ditt förfogande.

Hans-Gunnar Gustavsson
Hans-Gunnar Gustavsson, VD

Vi är överraskade av alla positiva kommentarer och glada tillrop vi får från våra kunder och samarbetspartners. Vi kan redan se resultatet av vårt arbete genom att vi får nya kunder, fler förfrågningar och att vi upplever att det talas mer och mer om Senior Partners som en viktig samarbetspartner.
Vi är inte nöjda, allt vi gör måste återspegla vårt varumärke och vad det står för. Därför blir nästa steg en total renovering av vårt kontor i Malmö. Hur detta rent praktiskt kan komma dig som kund till del, återkommer vi till.

Välkommen att höra av dig!

Hans-Gunnar Gustavsson
VD


ALMI Jönköping valde Senior Partners

Vi är stolta över att vi på Senior Partners Mangement AB valdes ut som en av tre ramavtalsleveranöter till ALMI Företagspartner Jönköping AB i projektet Utvecklingsanalys.
Senior Partners valdes i konkurrens med 17 andra företag, våra fyra partners som deltog i anbudet, rankades alla som 1-3 inom samtliga kategorier, detta bland totalt 70 konsulter som utvärderades.

Senior Partnes skall medverka som expertkonsulter och Projektet berör 20 st tillväxtföretag i Jönköpings län.

Syftet med projektet Utvecklingsanalys är att stärka tillväxten i små- och medelstora företag genom att identifiera utvecklingsbehov och synliggöra de möjligheter som offentlig finansiering och rådgivning erbjuder för att öka tillväxttakten i företag. Projektet syftar även till att utforma och förankra en finansierings- och genomförandemodell som säkerställer att pilotfasen kan övergå till en hållbar och effektiv stödinsats som kompletterar existerande offentliga instrument och stödformer.


Vi välkomnar ny Partner - Gunilla Abrahamsson !

Gunilla Abrahamsson

Gunilla har dryga 25 års erfarenhet av arbete inom HR området, både vad gäller arbete med ledarskap som med operationellt personalarbete inom kommunala och privata verksamheter. I rollen som personalchef har Gunilla varit verksam i förändrings- och utvecklingsarbete samt stöttat ledare och deras organisationer i att se möjligheter i nya och outforskade områden. 

Gunillas filosofi är att den som ser problemet kan hitta bra lösningar och den som ser möjligheterna kan använda dem. Läs mer om Gunilla.


Chef att Hyra - Vi hjälper er rätt!

Vi har tillgängliga interim chefer, för kortare eller längre perioder med erfarenhet både från näringslivet och offentlig verksamhet.

Alla våra interim chefer har kort startsträcka baserat på lång erfarenhet och kunskap inom sitt område. Stort engagemang kombinerat med prestigelöshet och hög integritet.

Kontakta oss för mer information!


Nyheter i kort

  • ALMI Jönköping valde Senior Partners
  • Senior Partners i media
  • Ebjudande 2 dagars analys
  • Utställare MiH Frukostklubb
  • Ny Partner


Senior Partners i media

I Smålandsposten den 5 september beskrivs vår verksamhet på en halvsida. Man pekar på värdet och behovet av senior kompetens och erfarenhet i näringsliv och offentlig sektor. Samma vecka var det även ett inslag i Radio P4 Kronoberg om vår verksamhet och unika erbjudande.


Erbjudande 2-dagars analys

En av våra mest uppskattade produkter är vår 2-dagars verksamhetsanalys. Två av våra erfarna partners gör analysen, vilken består av fakta inhämtning och förberedande analys, 2 dagar hos er (därav namnet) där vi intervjuar ett antal personer. Alla fakta sammanställs och analyseras av oss och återrapporteras till er med konkreta förslag på åtgärder.

Vi har fram till oktobers utgång extra förmånligt pris på denna produkt.

Kontakta oss för mer information och offert baserat på era behov!

Tel. 040- 30 28 50


Utställare på Marknads-föreningen i Helsingborg

Senior Partners ställde ut på Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen Frukostklubb den 5 september, med tema Heja Sverige - Våga och Vinn. Kika gärna in på minglet!


Våra tjänster:

Chef att Hyra

Rekrytering
Affärs- och verksamhetsutveckling

Styrelse & Senior Adviser

Senior Partners Management AB
Kontakt: Tel. 040-30 28 50 / E-post: Nyhetsbrev@seniorpartners.se

www.seniorpartners.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har prenumererat på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!