Problem att visa nyhetsbrevet? Öppna i webbläsare

Hösten - trädgårdens bästa tid!

Nu när naturen gör sig redo för vintern är bästa tiden för att plantera eller flytta växter. Jorden är varm, luftfuktigheten är hög så man slipper vattna så mycket och växterna hinner rota sig i god tid innan kylan kommer. 
Det är också en bra tid för att beskära träd och buskar.
Var försiktig med att gödsla med kväve på hösten. Städa inte heller alltför noga i trädgården utan låt vissna perenner stå kvar till våren. Löven kan krattas in under buskarna eller köras över med gräsklipparen. Glöm inte att plantera lökar för att få tidig blomning på våren!

Trädgårdens Dag

Söndagen den 14 september (valdagen) är det också Trädgårdens Dag. Vi kommer att demonstrera ett nytt stort koi-filter från Oase för dammar upp till 200 kubikmeter. På plats finns också andra vattenarrangemang för både den stora och den lilla trädgården. Korvgrillning och tipsrunda står också på programmet som vanligt. Vi har öppet kl 10- 14. Välkomna!

RHODODENDRON

Köp 1 valfri rhododendron och du får en påse rhododendronjord på köpet (värdet 69:-). Gäller så länge lagret räcker.

FISKAR

Nu vill vi tömma lagret på fiskar och vattenväxter. Vi ger 70% rabatt på koikarp Selected A 18-21 cm och Sarasa/Schubunkin.

ROSOR

Köp 3 rosor, betala för 2. Den billigaste får du på köpet. Gäller alla rosor så länge lagret räcker (ej beställningsvaror).

Du får detta nyhetsbrev som kund hos Växtia, eller eftersom du valt att prenumerera. Avregistrera

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!