Nyhetsbrev från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


2015 års orienteringsäventyr i Boråsregionen!

Efter en underbar sommar och en lyckad O-Ringenvecka i Skåne så lyfter vi nu blicken framåt och ser fram emot O-Ringen i Borås 2015. Arbetet med att skapa en upplevelse för dig som deltagare och besökare är i full gång och vi kan lova att vi kommer göra allt för att du skall trivas i Boråsregionen.

På oringen.se presenterar vi nu Borås 2015. Allt ifrån terrängfilmer från de kommande etapperna till information om boende och upplevelser hittar ni där. Missa inte heller hur arbetet i Borås fortskrider på 2015-bloggen.

Läs mer om Borås 2015 på oringen.se >>


Borås bjuder på: Närhet till allt!

Under O-Ringen i Borås erbjuder vi en O-Ringenstad med närhet till allt!

- O-Ringenstaden i Borås kännetecknas av ordet närhet, där elplatser, Wi-Fi samt vattentoaletter tillsammans med den direkta närheten till Borås stad gör livet bekvämt.

- Närhet till samtliga arenor och även närhet inom arenorna med busspåstigning, dusch, barnpassning och miniknat i direkt närhet till målet.

- Närhet till bad och aktiviteter.


Läs mer om O-Ringenstaden i Borås >> 


Borås 2015-Bloggen

Radio O-Ringen Podcast möter Thierry Gueorgiou

Nu när hösten sakteliga närmar sig så vad passar väl inte bättre än ett tips på höstläsning. Under en tid har Boråsfunktionärerna bloggat om sina förberedelser inför nästa års O-Ringen. Följ med in bakom kulisserna i arbetet med att arrangera ett O-Ringen.
Med en stor portion humor varvas intressanta inlägg med mycket reflekterande kring O-Ringen och vår idrott.

Ta mig till 2015-bloggen >>

Radio O-Ringen Podcast är en succé. Dagligen lyssnar fler än 250 personer på något av våra avsnitt och vårt senaste avsnitt med Thierry har avlyssnats av fler än 6000 personer. Har du inte lyssnat så tipsar vi om den här. 
Radio O-Ringen podcast möter den 12-faldiga världsmästaren och tillika årets O-Ringenvinnare på herrsidan, Thierry Gueorgiou i sin nya hemstad Uppsala.

Ta mig till Radio O-Ringens podcast >>


Jubileumsboken -Nu i vår webbshop!

O-Ringen lockar många ”icke orienterare”.

I samband med O-Ringen i Skåne släppte vi jubileumsboken, Från vision till folkfest. Det blev en strykande åtgång på boken och nu öppnar vi alltså vår webshop igen efter semestern och säljer ut resten av böckerna.

Jubileumsbok om de femtio upplagorna av
O-Ringen. 50 år med O-Ringens
5-dagarsorientering.

Läs mer >>

O-Ringen är ett av Sveriges största idrottsevenemang alla kategorier. Och
O-Ringen Skåne 2014 var inget undantag utan en deltagarsuccé med 93 854 starter gjorda av 23 088 deltagare. Men visste ni att ca 20 % av O-Ringens deltagare kommer från andra länder? 

Och att bland de svenska deltagarna deltar hela 22 % inte på någon annan svensk orienteringstävling än O-Ringen under året?

Läs mer >>


Hitta Boråsboende via Hyrboende.se

O-Ringenboende.se har under ett antal år fungerat som logiförmedling för alternativa boenden under O-Ringen. Från och med i sommar och boenden inför Borås 2015 presenterar vi vårt nya samarbete med Hyrboende.se och tjänsten genom www.hyrboende.se/oringen.
Notera att även klubboende bokas på denna sida och att det finns goda möjligheter till att hitta flerbäddsboende.

Läs mer >>


Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!