Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev: SEPTEMBER

Ny månad och nya erbjudanden! Bland annat har vi fått in en nykomling i vårt gravidsortiment, ett Nipple Balm som inte bara passar på såriga bröstvårtor utan lika bra på t.ex trasiga nagelband, torrsprickor, armbågar och hälar - med andra ord en toppenprodukt även för dig som inte är gravid!

Vi vill även unna de små lite extra omvårdnad genom att erbjuda ett kanonbra pris på tre noga utvalda produkter ur babysortimentet. Bland annat ett milt badskum som nu passar perfekt när vi börjar gå mot kallare tider och mysiga höstkvällar.

Ta hand om dig!
Vänliga hälsningar 

Cecilia, Ida & Vivi

www.gaiasverige.se



Vi besöker regelbundet butiker för att dema våra produkter och för att ta chansen att träffa våra återförsäljare och kunder! Håll utkik på vår Facebooksida för att se var vi dyker upp nästa gång!
www.facebook.se/gaiasverige 


Månadens erbjudande!

Barnprodukter kan innehålla hormonstörande ämnen, något som i längden kan leda till allt från allergi till cancer. En tumregel är att ju färre ingredienser en produkt innehåller, desto bättre.

GAIA använder ingredienser som är kända för att för att vara välgörande för huden, däribland ekologiska vegetabiliska oljor och lugnande växtextrakt. Produkterna är speciellt framtagna för små barns ömtåliga hud och passar för alla hudtyper, inklusive dem med känslighet och irritation vilket gör dem lämpliga även vid eksem.

Denna månad får du köpa Baby Moisturiser, Baby Schampoo och Sleeptime Bath för endast 299kr (ord. pris 477kr) Du sparar 178kr!

Till webbutiken -->


Visste du att...


Kamomill är en av våra äldsta och mest använda läkeväxter inom hudvård. Det är den mildaste av alla örter och är väldigt lugnande för huden samt har en lindrande inverkan på kliande och känslig hy. Det viktigaste aktiva ämnet är bisabolol som enligt vissa studier ökar hudens ”genomsläpplighet” med upp till 70 gånger och därmed hjälper andra ämnen att penetrera hudbarriären vilket är bra om man vill tillföra huden aktiva ingredienser (tex antioxidanter, vitaminer och andra näringsämnen). Bisabolol lindrar även hudirritationer och har en skyddande effekt på ömtålig hud. Kamomill används också för sin inflammationshämmande [...]

Läs mer -->

Nipple Balm


Nu har vi fått tillskott i GAIAs rosa serie! Produkten är en tub bestående av 40ml rent mirakel. Bivax, solrosolja, ringblomma, kamomill, jojobaolja och morotsolja i en härligt väldoftande kombination. Alla ingredienser är ekologiskt certifierade och även välsmakande, vilket gör att den lämpar sig även för läpparna och att amning fungerar direkt efter användning av produkten utan att barnet påverkas av smaken!


För att fira denna nyhet har vi just nu ett erbjudande i vår webbutik - köp Belly Butter och Belly Oil och få ett Nipple Balm på köpet!

Till erbjudandet -->

www.gaiasverige.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!