Telegramblad med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

NYHETSBREV SEPTEMBER 2014

Terminen är äntligen igång, kurserna har startat igen och september har massor av spännande att bjuda på. Bland annat introducerar vi igen det nygamla konceptet med musikerjam i kombinaition med lite dans. Rhythm Session är tillbaka och vi kan även se fram emot en hel del Burlesqua inslag här på Chicago. Mer om dessa evenemang och mycket mer nedan. Håll till godo!

Följ Chicago på hemsidan och på Facebook.


SWINGA UT VARJE ONSDAG

Onsdagskvällarna med prova-på-kurs i Lindy hop 18.45-20.00 och socialdans 20.00-23.00 rullar på precis som vanligt. De flesta av dessa kvällar är det swingjockeys som står för plattvändandet i dj-båset. Men med jämna mellanrum (24/9) kommer Tommy Löbel Swingband på besök och förgyller kvällen för oss.

I vårt kalendarium på hemsidan kan du se vilken DJ som spelar respektive onsdag samt vilka onsdagar Tömmy Löbel Swingband kommer på besök.


CHICAGO RHYTHM SESSION 20 SEPTEMBER

Planera in denna solodanslördag med lärare från showgruppen The Harlem Hot Shots. Autentisk Jazz och Charleston för hela slanten. Läs mer om lägret och anmälan här >>


SYLTKLUBBEN 7 SEPTEMBER

Nu gör vi ett försök till att starta upp ett reguljärt jam session på Chicago. Detta är en tillställning tillägnad musiker och dansare i synnerhet men såklart även de som nöjer sig med att lyssna och njuta. Jazzmusiken står i centrum. I nuläget är det fri entré men se till att ta med dricks till husbandet, ca 30 kronor per set är kutym.

Alla måste komma första gången så det blir succé och om det blir det så kommer jammet att bli ett reguljärt inslag på Chicago med förhoppning om ett jam i månaden.

Sprid denna information för allt vad ni är värda så ses vi där, 7:e september, 20.00, Chicago, Hornsgatan 75.


LÖRDAGARNA PÅ CHICAGO

Lördagsdanserna är tillbaka och vi kan se fram emot  många olika teman. Först ut är välbekanta Club Hot-Cha följt av nykomlingen Imperial Club, en ny klubb som ersätter Rock´n Roll Saturdays, sedan blir det liveband, Radio Rhythm Revue och slutligen elevdans.

30/8 Club Hot-Cha 
6/9 Imperial Club 
13/9 Live på Chicago
20/9 FilmvisningRadio Rhythm Revue
27/9 Elevdans 
 


BURLESQUE NOUVELLE

Välkommen till Burlesque Novelle! Kliv in och låt dig förföras av glamoren, flärden och det lyxiga spektaklet. Tag dig något att dricka i baren och bered dig på en kaxig, uppkäftig Burlesque så som du aldrig sett den förut. Sensuella dansare och exakt sång skapar denna eggande föreställning där du som publik blir inbjuden att samspela. Plymer, strumpeband, hot-pants och rivande toner. Här blandas klassisk Burlesque med trånande ballader och R&B. Kom in och låt gränserna suddas ut!

10 fantastiska shower kommer visas på Chicago i höst
Biljetter bokas och betalas via ticnet.se


EGEN TRÄNING PÅ LÖRDAGAR

Från och med lördagen den 23 augusti, mellan 11.00 och 13.00, är golvet åter öppet för dig som vill träna för egen maskin utöver kurser och socialdansar. Det enda som krävs är att du, och om du tränar med en partner ni, har ett för kommande kursomgång giltigt kurskort. Vi står för musik och lokal, du står för dansandet.


MOGENDANS OCH JAZZ PÅ MÅNDAGAR

Måndagsdanserna kommer åter den 1 september och inleds av Tommy Löbel Swing Band. Höstens fullständiga orkesterprogram kommer inom kort att publiceras på hemsidan.






SERVERING

Chicagos café erbjuder som vanligt en hel del godsaker, matnyttigt och olika dryckesalternativ under de flesta tider då kurs- eller dansverksamhet pågår i salongen.


SALSA & TANGO

Som bekant kan man på Chicago dansa salsa på torsdagar och tango på fredagar. Mer information om dessa externa aktörer och deras evenemang hittar du på vår nätsida och i broschyren.


Du får detta telegramblad eftersom du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!