Inbjudan till föreläsningen Våga drömma. Problem att visa det? Se det i webbläsaren

Du går säkert och bär på en dröm eller kanske rent utav flera drömmar. Har du någon gång reflekterat på vad som behövs för att förverkliga din dröm? Kan du förverkliga den? Är svaret ja då är det ingen dröm då är det ett mål!

Det som krävs är mod och passion för att kunna uppfylla sin dröm. Varmt välkommen att denna kväll bli inspirerad av de populära föreläsarna Christer Olsson, Anna Dyhre och Caroline Larsson.

Vi utlovar skratt, omtanke och lite nya ideer så du kommer närmre din dröm.

Christer Olsson är fiskarpojken som gjort sunt förnuft till sin affärsidé och är en av Nordens mest anlitade föreläsare och författare till böckerna Vart är du på vägOch vill du dit? samt Du läcker vad du tänker.

Läs mer om Christer på www.christerolssongroup.se.

Anna Dyhre är juristen som bröt traditionen och sadlade om till populär föreläsare om hur organisationer kan bli mer attraktiva arbetsgivare och stärka sitt varumärke mot yngre målgrupper. Anna har skrivit två böcker om Employer Branding.


Vill du läsa mer om Anna – gå in på annadyhre.com


Caroline Larsson är golfproffset som gick sitt livs match mot cancern men 2,5 månad efter amputationen stod hon på ett ben och slog ut i Sveriges största lagtävling. I Carolines föreläsning Enastående pratar hon om vikten av aktiva val, mål och passion, samt inställning till förändringar. Fear Less - Live More är Carolines motto som hon lever efter varje dag!

Vill du läsa mer om Caroline - gå in på 

www.carolinelarsson.eu/se


När: Torsdagen 20 november, kl 18:30 - 21:00

Plats: Aulan på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet,

Pris: 395 kr

Övrigt: I priset ingår tilltugg, vin och mingel med människor som vill göra skillnad

Begränsat antal platser


Anmäl dig här. Antalet platser är begränsat – ta gärna med någon du tycker om!


Christer, Anna och Caroline är ambassadörer för projektet Stars for Life. Christer och Anna driver tillsammans med andra aktörer från näringslivet en skola i Sydafrika. Biljettintäkterna denna kväll går oavkortat till projektet och vi hoppas att du vill vara med och bidra - tillsammans gör vi skillnad och ger ungdomar i Sydafrika chansen till en bättre framtid.

www.starforlife.se

Stöd gärna Star for Life

Bg 900-1611


You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.