Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej [[fornamn]] och välkommen till ABCs Nyhetsbrev nr 19!

Den senaste tiden har det hänt mycket hos oss på ABC.

Vår nya hemsida har gett stort utslag och vi har fått mycket positiv respons vilket är roligt!

ABC Ställningar har gått samman med Entreprenadställningar för att tillsammans utveckla ett konkurrenskraftigt och hållbart entreprenadföretag i ställningsbranschen.

ABC Återvinning har tagit fart och vi sorterar nu sopor i vår egen anläggning under överseende av Mathias Knoblach, ansvarig för återvinningen.

 


ESAB och ABC går samman

Vi vill här ta tillfället i akt och hälsa all personal som tillkommit till ABC Ställningar Hjärtligt Välkomna!

Det rör på sig i ställningsbranschen. Vi vill nedan stolt presentera det vi tror kommer att bli Stockholmregionens främsta entreprenadföretag i ställningsbranschen.

Från och med den första augusti började ESAB och ABC arbeta under samma flagg, ABC Ställningar. Vi är övertygande om att Ni som kund kommer att ha mycket att vinna när våra två duktiga entreprenadverksamheter har slagits samman till en.

De allt högre kraven, från både marknad och myndigheter, gör att det finns mycket att vinna för alla parter när kunskap, engagemang och resurser samlas i en ny större enhet.

Vi är säkra på att vi tillsammans kommer att kunna bygga ett starkt vinnande team där delaktighet, glädje och ödmjukhet kommer att vara några av våra ledord i syfte att skapa såväl nytta för våra befintliga som framtida kunder.

Vår ambition och mål är att vi med bra kommunikation ska kunna skapa effektivitet och förstärka Er konkurrenskraft när vi levererar det Ni behöver till rätt pris, i rätt tid utan avkall på säkerhet och miljö.

Vi gör Er vardag enklare. Tillsammans med de övriga bolagen i ABC-koncernen kan vi nu erbjuda flera tjänster. Vare sig det gäller byggställningar, bygghissar, byggmaskiner och bodar eller återvinning av byggavfall så finns nu allt under samma tak. Tala gärna med våra projektledare/ säljare för närmare information.

Vi på Entreprenadställningar och ABC Ställningar ser ljust på framtiden och hoppas att vi under kommande höst får chansen att träffa Er och berätta mer om oss och våra tjänster. Under tiden så är ni alltid välkomna att ringa oss eller besöka vår hemsida. Har Ni vägarna förbi så är Ni alltid lika välkomna in till oss i Kungsängen eller Jordbro.

 


ABC Återvinning tar hand om ditt byggavfall

• Miljöriktig återvinning
 

• Hög servicegrad


• Containers och säckar i storlekar    som passar just Ditt ändamål

 

• Skräddarsydda lösningar efter Dina önskemål

 

ABC Bolagen tillhandahåller idag produkter som är starkt relaterade till byggentreprenader.
Det är vår ambition att vara den leverantör Ni först kontaktar vid behov av de produkter som ingår i vårt sortiment.
ABC Återvinning kan med effektiv logistik och noggrann sortering återvinna och återföra ert avfall till kretsloppet.

Kontakta ansvarig på ABC Återvinning 
Mattias Knoblach 
tele: 08-33 33 37  
mail: matte@abcatervinning.se 
 
Läs mer om ABC Återvinning!


Intresserad av att starta eget inom ställningsbranschen?

Vi söker intresserade personer med drivkraft att tillsammans med oss utveckla Sveriges mest expansiva kedjeföretag inom ställningsbranschen!

Som franchisetagare hos ABC Ställningsmontage får du möjlighet att erbjuda branschens bästa lösning för byggnadsställningar och väderskydd på din ort!

Att bygga företag från grunden tar tid – hos ABC får du en flygande start och möjlighet till en snabb intäkt.

Läs mer om ABC Franchise och skicka in din intresseanmälan!


Tack för din tid!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta din närmaste enhet!
(klicka på enhet för kontaktuppgifter)


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!