Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.
 

Månadens tips: Gör din butik mer levande med ett bildspel

Ett bra bildspel kan göra din butik mer levande och är ett utmärkt sätt att locka kunder till en kampanj eller speciella produkter.

 
 

Ett bildspel (även kallad "Cycle") består av två till tio stycken rutor, vilka kan innehålla bilder, text och länkar.
De bilder du väljer i ett bildspel byts ständigt ut mot nästa bild i bildspelet med hjälp av olika snygga effekter. Bildspelet pågår hela tiden och skapar liv på sidan!
Du kan koppla ett bildspel till nyhetssidan i alla butiksstorlekar samt till samtliga kategorier i PROFFS- och PLUS-butiken. Du aktiverar bildspelet på startsidan genom Admin -> Nyheter -> Hantera nyheter -> Klicka på fliken "Ändra bildspel" -> Klicka på knappen "Ändra bildspel på denna sidan” Då aktiveras redigeringsfönstret för bildspel. För att ändra bildspelet för kategorier klickar du in dig på den kategori du vill och sedan fliken "Ändra bildspel" -> "ändra bildspel på denna sidan".

Som standard har ett bildspel två bilder. För att lägga till bilder klickar du på knappen "Lägg till ruta i bildspel" längst ner i redigeringsfönstret. Då läggs det till en till sektion i redigeringsformuläret för bildspelets rutor. Detta sker för samtliga språkflikar. Du kan ha max tio stycken rutor i ett bildspel.

 
 

Tävla med Starweb:

Sista deltävlingen

 
 

I våra tidigare tävlingar har ni fått gissa vad en viss bild föreställer. Vid det här laget vet säkert ni uppmärksamma läsare redan att det ni ser här till höger är en bild från administrationen av vår nya plattform, Starweb 6.0. Vår nya butiksplattform kommer med responsiv design och drag-and-drop gränssnitt och mycket annat som andas Frihet, Framtid och Försäljning. Dagens fråga är helt enkelt; vad innebär responsiv design?

Reglerna är enkla; vi i kör fyra deltävlingar via vårt nyhetsbrev. Deltag i tävlingarna och samla poäng. De av er som har flest poäng efter den sista deltävlingen i augusti vinner fina priser.

Vad innebär responsiv design?
Svara på mejlet för att delta i tävlingen
1 Poäng för en gissning
3 Poäng för rätt svar

Vi kommer att sammanställa resultatet och meddela vinnaren i slutet av augusti.

Lycka till!

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!