Nyhetsbrev med senaste nytt och intressanta tips. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Intressant oufit

Det bästa för att skapa en ny intressant stil är att få en överblick vad du har hemma i garderoben. Se till att rensa ur sådant du inte har använt på över 1 år till att början med.

Dela sedan upp dina plagg i olika kategorier. Exempel är att köra med:

  • Basplagg toppar
  • Basplagg tröjor
  • Basplagg byxor
  • Basplagg kjolar
  • Klänningar
  • Kavajer
  • Intressanta överdelar
  • Intressanta underdelar

Med intressanta överdelar/underdelar menas sådant som inte är basplagg. Kan vara spetstoppar, västar, mönstrade kjolar osv. Alltså allt sådant som inte räknas som bas. När du klär dig ska du tänka på att minst ett av plaggen ska vara intressant. Tillsätt sedan accessoarer (ett skärp, ett smycke, ett par skor och en väska.)

Jeansshorts ihop med bastopp och mönstrad kofta. Tillsätt gärna smycken.

Paljettkjol ihop med bastopp. Tilsätt gärna smycken och en väska.


Gratis Stylingkväll med gåva

I augusti kan man boka in en stylingkväll och få en värdinnagåva värde 500:-. Stylingkväll innebär att stylist Anna Nilsson kommer hem till dig och pratar om stil, färg, kroppsform och makeup. Man får prova makeup och får rådgivning. Det finns möjlighet att beställa hem produkter men det är inget krav.

Stylingkvällen är gratis (liten milersättning tillkommer utanför Jönköpings län) om man är minst 5 personer.

Gruppstyling

Vill man ha personlig styling kan man också boka en gruppstyling. Det innebär att man kör en lättare stil eller färgrådgivning per person, sedan finns det utrymme för diskussion. Priset baseras på hur många deltagare det är men det är mycket förmånligare än om man bokar enskild rådgivning. stylinganna.se/stylingtjanster


Vill du jobba med mode/skönhet?

Vi söker fler personer till vårt stylingteam! Teamet jobbar främst med försäljning av makeup och skönhetsprodukter men även uppdrag inom styling och event kan förekomma om man vill. 

Man får gratis utbildning inom stil, färg och makeup samt försäljning och marknadsföring. Inga förkunskaper är nödvändiga!

Det är ett flexibelt extrajobb som går utmärkt att kombinera med heltidsjobb eller studier. Hur mycket du vill jobba är upp till dig. Lönen är provisionsbaserad vad gäller försäljningen, andra uppdrag är det timlön.

Mer information hittar du här: stylinganna.se/stylingteam


 Hemsida: www.stylinganna.se
Facebook:
www.facebook.com/stylingevent
Telefon:
0736177166

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!