Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren

before this email self-destructs.

It is finally here ... AIR CONDITIONING

Efter 3 års längtan är den äntligen här! Måndagen 21-Juli börjar installationen av Våran nya, coola, Air Condition. Kom in och känn skillnaden!

Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller till 31/8-14


Ny HP Server, snabbare gaming.

Efter en tids lagg problem på datorerna håller vi just nu på att byta ut våran server till ett nytt Monster från HP. Installationen kommer att bli klar under vecka 29.


50kr Nattgibb Anyone?

In celebration of our new server and air conditioning ...

V. 30 fr. måndag 21 juli till söndag 27 juli blir alla våra nattgibb bara 50kr.

Turnergingar blir ...

23 juli Hearthstone 1vs1

24 juli LoL 2vs2

25 juli CS:GO 3vs3

26 juli LoL 3vs3

27 juli L4D2 4vs4

Priser till 1:a och 2:a platser.

Priser till gibb ...

Vi har också lagt in mer priser till de som nu deltar inom våra nattgibb! Utöver timmarna som ni vinner när ni tar första (eller andra plats om det finns tillräckligt med lag) så lägger vi n in häftiga swag-prylar från Razer till våra vinnare.

Vinnarna får också var sin billys pizza. Det finns verkligen inte någon anledning att inte delta i gibbtävlingarna nu!

(Gäller endast vid minst 4 deltagande lag)


Vi fortsätter öka vårat sortiment

MOUNT AND BLADE WARBAND sätter dig i ett land där där flera kungariken strider mot varandra. I denna tiden av krig har du helt fri vilja om vad du själv ska vara. Du kan vara en soldat i armén, en bandit som anfaller och lever på de svaga, en lojal följare till en kung eller så kan du kanske du själv drömmer om att bli kung över landet? Oavsett vilken väg du tar i livet så blir det en väldigt svår och spännande resa där nästan vad som helst kan hända!


I FLATOUT ställs du mot en grupp av sju andra konkurrenter där ni tävlar om vem som åker först i mål. Detta är inte så enkelt som det låter när spelarna gör vad som helst för att vinna racet. För att kunna ta ledning så kommer du behöva krocka ut motståndarna  för att sakta ner dem så mycket som möjligt. Med denna våldsamma krock-funktionen och andra nyheter inom racingspel som t.ex. att man måste hålla koll på hur mycket bensin man har separerar verkligen Flatout 2 från andra spel i dess genre!

Flatout Complete pack innehåller:

- Flatout
- Flatout 2
- Flatout 3: Chaos & Destruction
- FlatOut: Ultimate Carnage 


Watch this space for over 18´s only ....

Hope you have finished reading.


You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!