Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Juli 2015

Syns det vem du är?

Ernst Kirchsteiger barfota och med jeans och utanpåskjorta. Har du sett honom i en kritstreckrandig kostym någon gång? Han är sitt varumärke hela tiden.

Hur är du? Syns det på din klädsel vad du jobbar med och i vilken bransch? Ofta finns det en viss stil beroende på bransch. I alla fall om man ska tro dem i just den branschen, kanske inte för någon vanlig kund. 

Så här till sommaren när du kan ha lite extra tid (eller) är det perfekt att uppdatera ditt och företagets ansikte utåt.

1. Kom till mig på en imageanalys som ger dig dina rätta färger och din rätta personliga stil.

2. Ta kontakt med din reklambyrå eller ditt tryckeri och gör nytt material och kanske också lite andra detaljer som kommer att bli ansiktet utåt i höst.

3. Nytt visitkort även om jag inte tycker du ska ändra allt, speciellt inte om du valt bra färger som passar och stämmer med dig. Se dock till att dina färger och stilen gör att ditt visitkort sticker ut.

4. Fundera över bildekaler, reklammaterial du ger bort, broschyrer, utskick, brevpapper, kuvert, pennor ja allt som känns lite gammalt just nu.

5. Be om hjälp att se över din hemsida. Dels för att få åsikter utifrån och dels för att det är viktigt att uppdatera, så den som kollar upp dig ser att du är aktuell på alla sätt.

Det finns massor med undersökningar om vad som är viktigt med din hemsida men välj det som du fastnar för hos andra och som inte bara är kul just då utan speglar dig som person. Ta gärna hjälp.

Valet av den logga, stil på den och den/de färger den har är ju viktigt att det står för just dig. Kalas är ju också om dessa färger återspeglar din personlighet, så att när du och kunden ses personligen, så känner han igen dig, på allt du visat i din marknadsföring.

Det finns ett stort värde i att ha tydliga färger. Du syns i mängden, du blir lättare att minnas, du gör ett mer bestående intryck och glöm inte bort färger gör dig glad!

Visitkort sparar folk gärna på. Var ert möte kort blir detta det viktigaste som blir kvar som ska göra att kunden letar rätt på just ditt kort, för att han minns det och ringer dig en tid senare. Ett visitkort jobbar för all framtid.


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig! 

Beställ information

Beställ boken

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

En gåta:

Om 6 år är jag 3 gånger så gammal som jag var för 12 år sedan. Hur gammal är jag?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Du ursäktar säkert min smygreklam på min egen bok. Svaret är att killen lånat en bok på biblioteket och är lite sen med den och får då betala förseningsavgift.

Stylingtips:

Jag är inte mycket av en märkesmänniska, tycker att det är viktigast att du passar i dina kläder i dess färg och form än att de heter något speciell, men vissa märken imponerar och vore kul att lyfta fram.

Såg för en tid sedan en intervju med 2014 års vinnare av Guldknappen Roland Hjort på WHYRED. Detta är en fin utmärkelse som svenska designers kan få.

Efter att ha jobbat både på KappAhl, H&M och ihop med J.Lindeberg startade han eget för 15 år sedan. Hans klassiska stil och goda kvalitet har gjort att han år efter år har nått ökad framgång för sitt märke både i Sverige och utomlands.

Det är viktigt att det han gör kan leva länge för de personer som köper hans plagg och att det också är identifierbara med dem som bär plaggen. Stilen är rätt maskulin och tidlös och väldigt funktionell. Han gör både dam och herrkläder. Numera också ett samarbete inom konstvärlden.

Det ultimata plagget är något man alltid kan ta fram, är Whyreds motto.

Roland Hjort har vunnit många priser genom åren och säger att han bl a fått sin inspiration från sin morfar konstnären Sven X:et Erixson samt också olika popkulturer som t ex modsscenen på 60-talet i England.

Med en kul liten twist på hans plagg är det populära kläder för många åldrar. Om du vill ha favvoplagg i din garderob med lite roligt tänk är detta perfekt för dig. Hittade en del inne på MQ som har hans plagg. Finns även i helt egna butiker.

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!