Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Februari 2015

Några tips på bra Säljaktiviteter!

Be dina kunder, vid lämpligt tillfälle, att tala om för dig varför ditt företag är bättre än dina konkurrenter. Gör det också gärna till en tävling där kunderna har chans att vinna något.

Vi människor brukar mycket gärna hjälpa till om någon ber oss. Om vi vet att vi då kan vara till nytta för dig som de gillar och för ditt företag är det en enkel sak att komma med detta beröm. Det är ju givetvis också kul att berömma någon. 

Gör detta också till en säljaktivitet när du får många kunder engagerade, som också kan få ut något för egen vinning och som extra bonus för dig återigen är i kontakt med ditt företag när de lämnar berömmet och då kanske vi också kan locka dem att göra nya inköp.

Någon gång i början av varje säsong är det perfekt om du ser över vilken typ av säljaktivitet du specifikt ska göra. Sedan kan du ju alltid lägga till någon fler när du vill. Du kanske kan stjäla en idé från en konkurrent eller får ett tips via någon bok (min kanske), från någon föreläsning eller kanske ett tv-program.

Tillsamman på företaget kan ni också ständigt försöka komma på nya, bra och annorlunda (för er) sätt att ha olika aktiviteter som lockar mer kunder till er och gör era "gamla" mer benägna att handla.

Kunderna vill ju gärna att det händer saker hela tiden och de vill också veta att vi alltid tänker på dem. Det behöver inte vara några Einstein idéer hela tiden. Det är viktigare att ni gör detta och byter ofta än att ni väntar på den bästa idéen.

1. Vad.
2. Vad .
3. När .
4. Ge .


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig! 

Beställ information

Beställ boken

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

En gåta:

En alldeles naken man rånar en bar och försvinner därefter i vimlet. Trots att han inte är maskerad kan inte polisen gripa honom då de inte hittar honom. Inte ens personerna som befinner sig i närheten har lagt märke till något speciellt. Hur kan det komma sig?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta: På fyra år har fruktträdet lyckats växa till att vara 6 m högt.

Stylingtips:

Nu är det vår! Nej det är det väl inte riktigt men snart är det fullt med vårkläder i butikerna i alla fall. Härligt! Denna säsong är alltid lite lättare att ta emot när allt bara blir ljusare och mer färgrikt ju längre tiden går.


Det finns lite olika sätt att beskriva vårens mode. En stor färg för våren är ju givetvis alltid vitt. Fräscht och somrigt. Lite svårt att bära ibland då vitt gör att vi ser större ut. Blått i olika nyanser är också alltid stort på våren, speciellt i det vi kallar för det marina modet som kanske är mer en klassisk look än ett mode.

Pastellfärger gäller från de tropiska breddgraderna men också det lite mer pudrade mjukar nyanserna av samma färger. Här väljer du efter humör, din personlighet och tillfället.

Våren är alltid den bästa tiden att hitta mycket mönster i plaggen och som alltid finns det mycket att välja på framför allt vad gäller blommönster, hellre stort och fräckt än litet.

Kanske är detta istället säsongen då du kan variera dig och leka lite med olika materialer. Linne givetvis alltid på sommaren men stort är också siden och andra tunna riktigt skira tyger som faller snyggt och ser lyxigt och somrigt ut.


Sportlooken är ännu stor på många märken. Detta lite kul kombinerat med dressat samt att det också är lite 70-tal som gäller, med t ex utsvängda byxor, polos och korta kavajer. I förhållande till då kan vi ju nu alltid välja vad som vi själva tycker är vårt eget mode och hitta vår egen stil, så många årtionden gäller om du bara följer "tiden" fullt ut. Då blir det fräckt och eget.

En kul detalj som känns ny är att du gärna och ofta ska markera midjan din. Bälten, skärp, skarfs, kedjor ja allt kul du kan tänka dig. Matcha och mixa precis som du tycker och med tiden kommer du att hitta din stil här!

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!