Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev Januari 2015

GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET!

Hitta ditt Ideala känslotillstånd och må bra för jämnan!

Du sitter på din favoritplats med dina kära vänner och/eller familj runt dig. Vädret är kalas och du njuter och äter gott. Hur känns detta, hur mår du nu?

Kan denna känsla vara ditt Ideala känslotillstånd? Eller rättare sagt ett av dem för det finns ju Ideala känslotillstånd för många olika specifika tillfällen. 

Det som är viktigast med S.M.A.K´s sista del är att du kan välja själv att komma in i den Ideala känslan för just det du ska göra nu. Det är en av det smartaste med den mentala träningen.

Likna det lite med en idrottare som ska spela en match. Det ska sova, ätas, tränas osv allt i rätt tid för att göra dig så effektiv och fokuserad som möjligt för det du just nu ska göra.

Du kommer att ha vissa procedurer du gärna vill göra inför ett viktigt kundmöte eller en stor presentation eller en svår arbetsuppgift. Ja vad just denna arbetsdag som är viktigt för dig. Du lämnar inte gärna något åt slumpen när du är professionell och vill göra ett bra jobb.

Det handlar om att du ska må bra och ha de bästa förutsättningarna för att klara att göra ett bra jobb med god fokus, ork och styrka och vara i sån god harmoni att du har lätt till skratt och socialt kan göra ett bra jobb. 

1. Ta först reda på när du har en bra känsla, tänk efter hur den känns, smakar, luktar, hörs och ser ut och "spara" den.

2. Fundera sedan på vilka tillfällen detta "sparande" är bra att plocka fram. Alldeles innan du går in på jobbet på morgonen, precis innan du kliver in på ett stort projektmöte, när du just ska... ja du fattar.

3. Ta ett djupt andetag, blunda om det funkar där och då (vill inte att du kör i diket eller så) och låt känslan komma. Upplev att nu mår du minsann himla bra och kommer att prestera utöver det vanliga och kliv sedan in i händelsen/mötet.

4. Du kan även under själva händelsen ta ett djupt andetag och låta känslan komma tillbaka om du känner att den är på väg att smita ifrån dig.

5. Under dessa händelser kommer du uppleva många nya bra känslor när du känner att du bara mår så himla gott och känner dig framgångsrik och bara njuter av det som händer just nu . Se till att "spara" alla dessa nya Ideala känslotillstånd också.


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig! 

Beställ information

Beställ boken

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

En gåta:

Ett kul räkneexempel: Då ett fruktträd planteras är det redan 3 m högt. Därefter växer ju trädet, så det blir lika många cm högre varje år. Efter 5 år är fruktträdet 50% högre än vad det var efter 2 år. Hur högt var trädet efter 4 år?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Mats har tänkt till lite och tagit med sig en tik som löper och släpper så in den i fruktträdgården och så plösligt har hanhunden annat i tankarna än att jaga ut Mats.

Stylingtips:

Ett alldeles underbart sätt att tillföra färg i vår klädsel är givetvis att använda oss av strumpbyxor. Nu tänker jag närmast då på damer. Jag återkommer till färgglada herrstrumpor längre fram. Det är ju mest naturligt för oss så här års med strumpbyxor, då vi hellre sen vill vara barbenta när vädret tillåter det.

Jag tror dock att de flesta av oss skulle behöva bli bättre på att använda kjolar och klänningar, så att vi får visa upp våra ben och våra strumpbyxor som kan ha en sån otroligt stor effekt och påverka på helheten i vår klädsel.

Den mest självklara effekt med roliga strumpbyxorna är att de ger färg till vad vi än väljer att ha för färger till på våra kjolar då t ex. Det gör att vi kan köra lite säkra kort där och sedan bli lite tokiga när det gäller strumpfärgen.

Roliga färgglada strumpor har också den effekten att det kan trolla bort andra delar av kroppen som vi inte vill ha så mycket fokus på t ex en bred midja eller en lite större mage. Vi drar ju därmed blickarna till en helt annan plats på kroppen och visar benen istället.

Vi kan också med dessa lite fräckare strumpbyxor få hela klädseln att bli lite galnare, tuffare, damigare, barnsligare och exklusivare beroende på vilken strumpbyxa du väljer.

Det är ju också ett klart billigare sätt att ändra helheten än med någon dräkt eller kavaj eller liknande. Går att ha en himla massa strumpor som alla ger olika effekt och påverkan på din personliga stil.

Gör denna vinter till en galen vinter med mycket färg och mycket mönster. Välj gärna lite utanför din trygghetszon och känn att du får helt annan effekt på hela din framtoning. Du kommer att få mycket rolig uppmärksamhet och du kommer att trivas.

Lycka till!

Strumporna kommer bl a från  UNIQUE4U

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!