Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev November 2014

Med en bra Målbild når du din framgång!

Bara genom att jag nämner ordet mål för en del så får de knottror och små rosa utslag på kroppen. Deras chef har tjatat om mål i många år nu men de har då aldrig förstått nyttan med det.

Och det är just det som är grejen. Det gör nytta - enorm nytta! Det handlar inte bara om att säga att "Mitt mål för våren -15 är...." utan det handlar om att verkligen vilja målet. 

Med hela din kropp, med hela ditt hjärta, med hela din hjärna med ... ja du fattar. Detta är något som är extremt viktigt just för dig, just detta och just nu.

Det är otroligt svårt att försöka uppnå någon annans mål, då detta inte riktigt berör. Det blir då inget mål man strävar efter att uppnå utan mer instruktioner om hur någon annan vill att du ska göra jobbet.

När det är ditt Mål, din vision, din dröm ligger det dig så nära, så att det istället hjälper dig i alla situationer och val du hamnar i under en helt vanlig dag på jobbet. Det blir som din guide för att göra rätt - rätt så att du snart når din dröm.  

1. Drömmen ska du kunna känna, se, höra, lukta och smaka på. Ju fler sinnen du får med när du visualiserar din dröm ju verkligare blir din bild av ditt Mål och det blir klart lättare att sträva efter.

2. Skriv gärna ner det, du behöver inte tatuera in den som t ex en del idrottsmän gör (OS2016), på många olika saker och på många olika sätt. En liten post-it-lapp ger också resultat.

3. Gör ett collage, ta en bild, klipp ut en för dig förtydligande bild och gör om den. Bilden hjälper dig att minnas Målet och extremt snabbt då "uppleva" ditt Mål.

4. Checka ofta av med din "sparringpartner" eller dina kollegor om du är på rätt väg. Gör du saker, säger saker, agerar rätt så att även andra märker att du är på god väg att uppnå ditt Mål.

5. Gör en enkel handlingsplan som hjälper dig att hålla rätt på vad som ska göras och när. Som ett schema där du själv markerat olika detaljer du ska jobba med och när. I handlingsplanen ska du också kunna ha avstämningspunkter, så att du vet vart du är på din väg.

Viktigast av allt. Ta god tid på dig när du sätter dina Mål. De måste ju vara rätt - rätt för dig och rätt just nu. Detta är den andra delen i S.M.A.K.


Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

Beställ bok

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

En gåta:

ABC - CBA = CAB. Detta är inte nya förkortningar på fräcka sportbilar utan en subtraktion av två tresiffriga tal. Kan du räkna ut vilka siffror A, B och C är?

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

Svar på föregående månads gåta:
Anna har skrivit en artikel som sina favvosporter: Tennis, Fotboll, Golf och Volleyboll.

Stylingtips:

Det är många som har anammat allt detta med mönster som finns i höst. Kul att kunna variera och våga sticka ut lite.

Sedan förra månaden då vi pratade om effekten av mönster på nederdelen av kroppen har många tackat för tipsen och velat testa. Därför kör vi vidare på mönster på överkroppen denna gång. Ja inte på kroppen då men på kläderna...

Det är ju rätt mycket vanligare att vi väljer mönster upptill och det är helt ok. Det ger ju effekten att vi tittar uppåt och mot våra ansikten vilket känns helt rätt.

Det har ju också effekten att det händer mer upptill och vi kan lite mer trolla bort det som finns nedtill på kroppen. T ex om vi har breda lår, eller breda höfter eller likande som vi själva tycker att vi vill ha mindre fokus på. Vi kan också styra t ex hur långa våra ben ska uppfattas beroende på om vi låter det mönstrade gå över vår midja och en bit ner på höfterna eller inte. Mönster har en magisk och mycket stor effekt.

Om vi kombinerar det mönstrade med enfärgat i någon av de färger som finns i mönstret blir det ett bra sätt att även lyfta fram den färgen. Om vi väljer att ha mönstrat både uppe och nere är detta också kul men då "döljer" vi inte någon del direkt. Men fräckt blir det och sticker ut lite mer.

Våga testa lite mer mönster nu i höst när det finns så grymt mycket att välja på. Om du är osäker så ta med någon kavaj eller cardigan till så att du kan "minska" mönstret om du tror det behövs men jag lovar du kommer att må gott och se himla snygg ut i dina mönster.

Om du oroar dig för att olika mönster blir för rörigt, så kan det absolut vara så men testa hur du känner dig och lyssna på det beröm du får. Tror nog att du kan välja rätt!

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!