Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nyhets- och tipsbrev September 2014

Ett säkert framgångskoncept!

S.M.A.K nej nu tänker jag inte på om du har smak eller inte, vilket jag givetvis tror att du har.

Nej, jag menar det som inom den mentala träningen är en effektiv metod att mäta hur väl rustad för framgång du är, eller hur du ska arbeta med dig själv för att nå just utveckling och framgång.

 

S.M.A.K står för Självbild, Målbild, Attityd och Känsla och alla spännande delar skapar en bra helhet. Som gör att du mår bra, har balans i ditt liv och ser saker som händer som utvecklande och kul, vad det än kan vara.

 

Alla de fyra delarna behöver av dig få lika mycket fokus även om någon del känns mer utvecklad än någon annan. Det gäller att hela tiden, precis som när vi alltid känner att vi vill motionera för att må bra, så ska vi här jobba med de fyra delarna för att må bra.

Det är ju inte så att man föds med t ex en bra Attityd utan den har utvecklats genom åren på olika sätt pga olika saker och nu är det upp till dig att ta din Attityd till den nivå du själv och eftersträvar.

Som alltid brukar jag rekommendera att du jobbar ihop med en "sparringpartner", så att du även får någon eller någras input på hur du är i nuläget och vad önskat framtida läge kan vara.

 

1. Fundera över din framtida dröm/vision/mål. Vad vill du uppnå och hur vill du vara då?

2. När det gäller din Självbild - hur ser du på dig själv och hur vill du utvecklas?

3. Hur kan du specificera och detaljera ditt Mål så att du vet hur dina varje-dag-val ska göras för att nå dit?

4. Hur tar du idag saker som händer dig som du inte räknat med, både då positiva och negativa? Vilken Attityd till arbetet/livet skulle du säga att du har?

5. Kan du idag ändra/byta till rätt och den Ideala Känslan för de jobb/saker du ska göra? Vet du hur du mår när du mår som bäst?

Nästa månad hjälper jag dig vidare med att i detalj jobba med första delen i S.M.A.K dvs Självbild.


 

Vill du ha hjälp med att jobba med kundbemötande, mental träning, kommunikation och sälj, så är du välkommen att höra av dig!

Beställ information

 

DET FÖRSTA INTRYCKET - FÅR DU IHOP PUSSELBITARNA?
Framgång - Lär dig allt om det första intrycket via min bok - köp den via hemsidan eller maila mig! Mängder med tips och trix du inte kan vara utan!

Beställ boken

 

Du har väl kollat in och följer min blogg! Nyttigheter, kunskap, tips och inspiration blandat med lite annat kul som ger dig energi!

 

En gåta:

Så här i skördetider är Karin iväg på torgmarknad och säljer bl a sina egenodlade tomater. Då hon höjer priset med 30% minskar försäljningen med 30%. Med hur många procent ändras intäkten dvs Karins inkomst?

 

Nyttigt med gåtor - Numera vet vi att cellerna förnyas hela vår livstid om vi bara är bra på att träna de vi just nu har. Gör du det? Kul att alltid hitta sätt att utmana sig själv och andra.

 

Svar på föregående månads gåta:
Den var kanske enkelt eller? Lille Calle ser tre änder i dammen.

 

 

Stylingtips:

Höstens trender är som alltid lite mörkare färger än på våren och då brukar jag alltid vara extra noga med att påminna om att inte bara köpa mörkt utan kombinera det med färg som ger dig färg också. Finns faktiskt också en del av det i höst, faktiskt också mycket vitt.

Om vi pratar mode för oss vanliga, och inte bara från modehusen, så är det mycket blått som gäller. Givetvis våra vanliga höstfärger som grått och brunt också då förstås. Marinblått är som alltid störst av de blå färgerna men lite andra varianter förekommer också. Använd också de härliga röda färgerna för hösten. Fräckt!

Detta kommer att vara till nytta för extremt många av oss. Alla som då passar i de mer kalla färgerna som har blått som basfärg och också för alla "varma" som har blåa ögon, vilket faktiskt är väldigt många. Här får man dock vara noga med att vi behöver lite hjälp till hyn också med något varmt i klädseln.

 

Vill annars gärna slå ett slag för allt roligt med mönster som finns med i modet denna höst. Prickar, rutor, blommor ja allt i olika mönster, både på toppar, skjortor, jackor och framför allt på byxor och kjolar. Himla kul.

Det är ju annars vanligt att vi bara köper enfärgade saker, vilket inte är fel, men det blir ju lite tamt jämfört med en klädsel där det ingår lite härligt mönster. Du behöver inte skrämma ihjäl dig själv med värsta mönstret med stora blommor, om du inte är den typen, men prova gärna. Du kommer att få mycket beröm för det.

Mönster och print hjälper ju också till när vi vill trolla lite med saker vi vill "ta bort" dvs saker som inte ska ha så mycket fokus och givetvis också då för att få mer uppmärksamhet på delar av kroppen och till ansiktet som man vill ha uppmärksamheten.

Matcha och mixa precis som du tycker och med tiden kommer du att hitta din stil här. Tänk att dina första inköp denna säsong ska vara med mönster. Blir då bra komplement till din övriga garderob!

Lycka till!

A&O Image
Långströmsgatan 34C
418 70 Göteborg

031-544 122
070-485 49 19

kicki.eldh@aoimage.se
www.aoimage.se

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!