Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev juni 2014

Nytt kontor i Sickla

Den 25 augusti öppnar PQR upp sitt nya kontor i Sickla Köpkvarter. I och med detta flyttar Nacka sin verksamhet hit. PQR kommer av Atrium Ljungberg hyra drygt 700 kvm, med plats för 45-50 personer, högst upp i fastigheten "Luftverkstaden". "Luftverkstaden" är en häftig industribyggnad från 1927. Våningsplanen har en takhöjd om 4,3 meter och stort ljusinsläpp vilket skapar en fantastisk inomhusmiljö.  PQR´s VD Karl-Fredrik Liljestrand ser detta som ett steg i rätt riktning och är mycket entusiastisk inför expansionen avseende PQR.
Ny adress blir Smedjegatan 2C, 131 54 Nacka.


Tele2, Kista

Vi har av Klövern AB fått i uppdrag att uppdatera systemhandling av Kv. Isafjord 1B bland annat innehållande Tele2´s nya huvudkontor i Kista. 36 000 kvm. PQR Uppsala är ansvariga för projektet.

Certifiering

Under juni månad så blev 3 av våra anställda certifierade energiexperter tillika sakkunninga PBL. PQR kan återigen erbjuda energideklarationer.

PQR växer

Vi fortsätter att växa kontinuerligt och vi är idag 118 anställda. Vår vision är dubbla omsättningen inom 4 år.


PQR kompletterar sitt utbud

PQR kommer i augusti att starta upp en ny avdelning; BRAND. Brandavdelningen kommer organisatoriskt tillhöra Malmö och inledningsvis kommer 3 brandkonsulter vara stationerade i Malmö och 3 st i Göteborg.

Ví erbjuder numer projektering och besiktning av storkök.

SPRINKLER har nu etablerat sig i Malmö med  2 st projektörer.


Vårmingel i Solna

Tisdagen den 20 maj bjöd PQR Solna in till vårmingel. Ola Andersson, VD för Sirius Fotboll och Fotbollsexpert i TV, var på plats och berättade om framtiden/visionen för Siruis Fotboll. PQR är sedan länge stolt sponsor åt Sirius Fotboll. Även PQR´s VD Karl-Fredrik Liljestrand informerade om PQR's framtida utveckling. Vi tackar våra kunder och leverantörer som kom till oss denna dag!


Ramavtal

PQR har tecknat ramavtal för energiutredningar och energideklarationer via SKL. SKL Kommentus Inköpscentral, SKI, är en inköpscentral som i huvudsak arbetar med samordnade upphandlingar för kommuner, landsting och regioner.

Avtalet innebär att ett stort antal kommuner i Stockholms och Uppsalaområdet kan handla dessa tjänster utan att själva behöva göra en LOU-upphandling.

Avtalet är rangordnat.

Friskvård

Under maj och juni deltog kontoren i olika lopp runtom i Sverige. Det var Blodomloppet i Uppsala 2014-05-20 samt Blodomloppet i Stockholm 2014-06-03 där PQR kom 3.:a av totalt 51 lag. 
I Malmö genomfördes Malmömilen 2014-06-14.

Brännboll

Elektroskandias årliga konsultbrännboll gick av stapeln 2014-06-12 på Djurgårdsbrunn i Stockholm. Ca 170 konsulter i 16 lag tävlade om den åtråvärda vandringspokalen. PQR’s Nackagäng krossade allt motstånd och stod som segrare efter att ha besegrat ProjektEl i finalen.


Ramavtal Malmö

PQR Malmö har tecknat ramavtal med Vasakronan, Sjöboo Kommun samt Staffanstorp Kommun.

Nya lokaler i Malmö

PQR Malmö kommer under hösten att flytta in i nya större lokaler. Hyresvärd är Vasakronan. Mer information kommer i nästa nyhetsbrev som utkommer i september.


PQR önskar alla en trevlig sommar!

Göteborg-Lund-Malmö-Stockholm-Uppsala-Helsingfors 

http://www.pqr.se/

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!