EnergiTing Sydost 13 november 2014. Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Boka dagen redan nu

Den 13 november hålls årets EnergiTing Sydost i Alvesta. Vi erbjuder ett späckat program med fokus på att nå målet om ett hållbart energisystem.

Hur når vi hållbarhet?

Regionens politiker, offentliga aktörer och företagare tar dagligen en mångfald av stora och små beslut som påverkar våra möjligheter att nå ett hållbart energisystem. Det är vid vårt dagliga arbete via inköp och upphandlingar, vid planering och utveckling av våra bostäder, samhällen och städer eller vid planering och genomförandet av utbildning i våra skolor som mycket av vårt hållbarhetsarbete sker.

Jag välkomnar er alla till årets EnergiTing där vi kommer att ge er ny kunskap och fler verktyg för att lyckas i hållbarhetsarbetet!


Anders Jidesjö, forskare, fil dr och lektor vid Linköpings Universitet, inleder EnergiTing Sydost och talar om Kunskap som en förnybar resurs. Utifrån forskning gjord inom skolan, visar han hur man kan involvera elever för att uppnå läroplanens mål om hållbar utveckling.


Energieffektiva byggnader

Ett av spåren under EnergiTing Sydost handlar om att öka kännedomen om möjligheterna med de verktyg och metoder som redan finns idag för att nå låg eller mycket låg energianvändning i ny- och ombyggnadsprojekt. Presentationer kommer bland annat hållas av Energimyndighetens expertnätverk BELOK, BeBo, Byggherrarna mfl.


Välkommen till EnergiTing Sydost på hotell Rådmannen,
Alvesta den 13 november 2014.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en intressent inom energi- och klimatområdet
eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev Energikicken.
Vill du inte ha mer information om EnergiTing Sydost 2014, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!