Ser Nyhetsbrevet konstigt ut? Lugn! Se det i webbläsaren, inga problem!

Provkollektion från Sunseeker 50% rabatt, minst!

Vi har haft otrolig tur som lyckats komma över en provkollektion från underbara Sunseeker. Massor av bikini, tankini och badräkter till extremt lågt pris, ofta mer än 50% på ord pris. Vad sägs om 400 kr för en bikini som normalt kostar 899 kr? Över- och underdel säljs tillsammans och merparten av storlekarna ligger mellan 36-40. Ingen ånger eller bytesrätt. Säljs exklusivt i butiken i Lillebacka, ej i webshopen. Först till kvarn!


Hittar Du inte Din storlek i provkollektionen? Bli inte ledsen, vårt ordinarie sortiment fylls på hela tiden och vi beställer gärna hem produkter till Dig om vi inte har Din storlek på lager, allt för att Du skall bli snyggast på stranden! Vad sägs om Dreamer Multi-Bikini som kan knäppas både halterneck, korsat eller med vanliga band? Smart! 


Erbjudandet fortsätter!

Ta med en ny kund till BhPia och Ni får båda 50 kr att handla för! Boka tid idag och kom förbi!

Bor Du inte i närheten? Så tråkigt men vet Du vad? Värva två nya gillare på Facebook, skicka ett meddelande till oss med deras namn så skickar vi en rabattkod till Dig som Du kan använda fritt i vår webshop.


Välkommen till BhPia, butiken som har öppet när det passar Dig!

Nu är det enklare än någonsin att handla exklusiva underkläder hos BhPia. Få 20% rabatt på Ditt eget köp vid visningstillfället, kravet är en grupp på fem personer varav minst tre handlar. Självklart är Du välkommen bara Du också, mer tid men mindre rabatt. Du väljer!
Boka nu! 

Show Room Butik

DROP IN ONSDAGAR

KL 15-19

Meningen var att utöka vår service till våra kunder genom att erbjuda ytterligare ett sätt att handla hos oss, resultatet blev en liten butik med mysig hemmakänsla där Du får prova massor med under- och badkläder.

Vi har inga fasta öppettider, vi anpassar oss efter våra kunders önskemål. Hur många affärer kan erbjuda den servicen? 
Följ oss på Facebook om Du inte redan gillar oss!


ÖPPETTIDER

Vi har oftast öppet på onsdagar mellan kl 15-19 men vi kan lika gärna ha öppet en söndag eller tisdag. Det beror på när våra kunder kan.


Varför inte boka en After Work med tjejerna på jobbet?

.......

Matcha som Du vill! Pier Bandeau Bikini är vansinnigt söt i svart med vita prickar. Löv it!


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!