Det här nyhetsbrevet handlar om URKRAFTs aktiviteter/partnering- och ledarskaps-utbildningar. Har du problem att visa nyhetsbrevet? Klicka här för att se det i webbläsaren!

Boka URKRAFT till kommande utbildningar!


AKTUELLT

URKRAFT anordnade Nobinas två familjedagar på Bussdepåerna i Skövde och Lidköping. De anställda fick tillsammans med sin familj bla hoppa hoppborg,

åka 4-hjuling och spela vårt uppblåsbara fotbollsspel. Under tiden serverades grillad korv och barnen fick prova fiskelyckan vid fiskdammen.


LEDARUTVECKLING

Nu finns det nya möjligheter att anmäla sig till våra populära chef- och ledarskapsprogram, som startar till hösten.  

Utbildningen bygger på vår långa erfarenhet av ledar- , grupp- och organisationsutveckling. Syftet är, att genom teori och träning, låta sig utmanas, inspireras och ge möjlighet för dig som ledare att växa i din roll. Programmet innehåller sex utbildningsdagar och ett personligt coachingtillfälle.

Boka här!

Anmäl dig till...

>> Skövde start 4-5 september                äs mer (PDF) >>L

>> Göteborg start 11-12  september      Läs mer (PDF) >>

>> Stockholm start 18-19 september   Läs mer (PDF) >> 


PARTNERING

I höst fortsätter URKRAFT utbildningarna i partnering och samverkan. Alla aktörer involverade i bygg- och fastighetsprojekt har stor nytta av utbildningen i sin vardag. Vi genomför utbildningar på följande orter, ytterligare några orter ligger för planering.

  • Skövde
  • Stockholm
  • Göteborg
  • Linköping
  • Malmö
  • Borås

AKTIVITETER

Personaldag

URKRAFT bidrar till att få ut det bästa av Er personaldag. Tillsammans med personalen/ arbetslaget  genomför vi en dag blandad med teori och praktik, där målet är:
Tillsammans presterar vi bättre!!

Kontakta oss för ytterligare info och bokning. 

Läs mer på vår hemsida >>

Arbetslag som lyckats!


Du får detta nyhetsbrev för att URKRAFT registrerat att du har intresse av ledarskap, partnering, företagsutveckling, gruppaktiviteter eller event.  Om vi har misstagit oss kan du klicka här för att avsluta din prenumeration - men tänk på att du då går miste om många unika erbjudanden!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!