Med en djup kunskap om Sri Lanka och den nordiska IT-marknaden främjar vi kontakter och information om IT och BPO outsourcing i Sri Lanka.

 Se det i webbläsaren

Hälsningar från Colombo

Colombo 27 maj 2014

Soligt och varmt i Colombo, men full fart i IT-industrin på Sri Lanka. Gör ett snabbesök i behagliga Colombo med mindre än 1 miljon invånare. Har haft förmånen att åter träffa några av de IT-bolag som redan nu bistår den svenska marknaden med billiga och högkvalitativa IT-tjänster. Det finns dock utrymme för fler svenska bolag stora som små att välkomnas med sina uppdrag.

Något som betonats här nere är möjligheten att ha utvecklare onsite i Sverige. Flera bolag här har god erfarenhet av detta och skulle om behovet uppstår snabbt kunna bistå med personal på plats. En annan sak som också framhölls vid några av mina samtal var att flera av leverantörerna är mycket bra på Software & Application Testing och har även inom detta område mycket goda referenser.

Skall inte sticka under stolen med att jag återigen imponeras av takten i hur Colombo förändras. Reste från Stockholm på sen eftermiddag och kunde landa i Colombo tidig morgon dagen därpå. Effektiv procedur i tull och passkontroll. Steg in väntade taxi och jag var snabbt inne i Colombo. Vägnätet förbättras dramatisk, nya restauranger och hotell öppnas. Det är full fart i ekonomin. Något som vår handelsministers handelsfrämjare ambassadör Jonas Hafström kunde märka vid sitt besök här förra vecka. Mycket positivt att besöket genomfördes. 

Är om några dagar tillbaka i Sverige men hoppas snart återvända och då gärna för att kunna visa upp för fler svenskar vad Sri Lanka kan erbjuda inom dess IT-industri. Tipsar även gärna om vad som kan göras i Colombo och på Sri Lanka om det finns tid över på den kommande resan....

Leif I Ohlson



ITBPO Sri Lanka

  • Vi kostar ingenting utan verkar på uppdrag av de bästa leverantörerna på Sri Lanka.
  • Vi sparar tid åt dig och du slipper lägga resurser på att själv söka rätt leverantör.
  • Vi skapar direktkontakt med leverantören som du tecknar avtal med och det finns inga fördyrande eller tidskrävande mellanled.
  • Vi skapar trygghet med en hög kvalité på de utvalda leverantörerna som alla har goda internationella referenser.
  • Vi har stor kunskap om affärskulturen på Sri Lanka och delar gärna med oss av denna.
  • Vi finns centralt i Stockholm, men kommer gärna till dig för ett möte.
  • Vi ordnar regelbundet studieresor till Sri Lanka

Kontakta

Kontakta Leif I Ohlson för mer information, boka in ett möte eller be om en offert redan nu.

Telefon: 0705-17 28 12

Epost: leif.ohlson@itbposl.com

Hemsida: www.itbposl.com


Sri Lanka the hidden gem for IT Outsourcing.
We are a Swedish team with a deep knowledge about Sri Lanka and the Nordic IT market we promote contacts and information about IT and BPO outsourcing in Sri Lanka.

www.itbposl.com

info@itbposl.com

IT/BPO SRI LANKA

World Trade Center

Box 70396SE-107 24 STOCKHOLM

SWEDEN

Visiting address: Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!