Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.
 

e-conomic bokföringsprogram

-Ett komplett bokföringsprogram i molnet

 
 

Prova gratis i 30 dagar
e-conomic erbjuder 30 dagars gratis prövotid. Det innebär att du kan prova en demoversion av programmet gratis i 30 dagar. Prövotiden ger dig möjlighet att bekanta dig med programmet innan du beslutar dig. Om du dessutom hinner uppgradera din demo inom prövotiden får du därtill 33% rabatt fram till sista september 2014.

Nöjd kund-garanti
För oss på e-conomic är det viktigt att du är nöjd. Därför erbjuder vi 60 dagars nöjd kund-garanti till alla våra nya kunder. Det innebär att om du inte skulle vara helt nöjd kan säga upp ditt avtal och få full återbetalning inom 60 dagar.

Grundpaketet innehåller
Med e-conomic får du ett komplett ekonomisystem. Du betalar från 202 kr/mån. för hela grundpaketet kopplat till din Starwebbutik. Grundpaketet innehåller bokföring, fakturering och rapportering.
e-conomic erbjuder tre avtalstyper beroende av ditt företags behov. Välj mellan Startup, Small Business eller Professional. Avtalstyperna innehåller samma funktioner. Skillnaden är antalet transaktioner (huvudboksrader) per räkenskapsår.

Mer information på Starwebs hemsida

 
 

Tävla med Starweb!

Deltävling 3: Vad har vi här?

Vad ser du på bilden? Deltag i vår tävling - svara på det här mailet och berätta vad bilden föreställer.

 
  Ledtråd: Frihet, Framtid, Försäljning.

Vi kör vidare med vår tävling. I potten ligger fina priser från Starweb. Var uppmärksam på våra nyhetsbrev där vi kör kommande deltävlingar. Reglerna är enkla; vi i kör fem deltävlingar via vårt nyhetsbrev. Deltag i tävlingarna och samla poäng. De av er som har flest poäng efter den sista deltävlingen i augusti vinner fina priser.

Vad ser du på bilden till höger?
Svara på mejlet med en gissning för att delta i tävlingen
1 Poäng för en gissning
3 Poäng för rätt svar

Vi kommer att sammanställa resultatet och meddela vinnaren i augusti.

Lycka till!

 
 

Förändra din webbutik

Glöm inte att hålla din webbutik levande, med nya bilder lockar du dina kunder!

 
 

Upplever du att många kunder vänder på din startsida? Detta kan du enkelt undersöka i ditt analytics-konto, det är inte ovanligt att ligga runt 30-50 % i avvikningsfrekvens. Hur ska du då förbättra detta?

Ett tips från oss på Starweb är att har en levande startsida. Om kunderna ser att din butik ändras och uppdateras kommer de att stanna längre och därmed ökar också chansen att de handlar.

Ibland vill man ändra sin design utan att för den skull behöva spendera mycket pengar. Då kan det vara svårt att hitta nya bra bilder till din butik. Google har lanserat en möjlighet att plocka ut bilder som inte är upprättshovsskyddade.

Hitta nya bilder till din butik
För att hitta nya bilder att använda i din butik kan vi rekommendera att gå in på Google och göra en inställning för att enbart få fram bilder som du har rätt att använda

Klicka på Sökverktyg här hittar du "Användarrättigheter". Under denna flik hittar du möjligheten att filtrera bort de bilder du inte får använda dig av.

Sök nya bilder och få en ny fräsch butik via ett par enkla knapptryck!

   

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

support@starweb.se   ·   040-60 20 900

KONTAKT  ·  FACEBOOK  ·  BLOGG

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!