Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.
 

Mycket mer frihet i sommar

Nu ger vi dig som har BAS-butiken tillgång till MELLAN-butikens alla smarta och effektiva funktioner, hela sommaren. Mellan den 2 juni och 29 augusti finns funktionerna tillgängliga för dig, helt gratis. Passa på att öka försäljningen medan du kopplar av i sommar.

Produktvarianter – Finns dina produkter i olika utföranden? Visa olika färger, storlekar eller modeller för din kund.

Bildgalleri – En bild säger mer än 1000 ord. Visa flera produkter samtidigt, kolumnvis och radvis. En bra exponering underlättar kundens köpprocess.

Lägsta beställningssumma – Öka snittförsäljningen genom att sätta ett minsta beställningsvärde och satsa på lönsam försäljning.

Önskelista – Låt dina besökare skapa favoritlistor för produkter de gillar. Dessa listor kan de sedan skicka till en vän, eller återvända till vid ett senare tillfälle och lägga i varukorgen.

Kortbetalning – Erbjud dina kunder fler betalningsmöjligheter och öka din försäljning. För att snabbt komma igång utan fasta avgifter eller startkostnader kan vi rekommendera Paypal eller Payson.

Koppling till Fortnox – Du hämtar enkelt alla produkter från Fortnox med ett klick, därefter justeras priser och lager automatiskt. Beställningar i din butik överförs automatiskt till Fortnox. Allt hanteras smidigt på nätet och du slipper manuella arbetsrutiner.

Fri Support ingår alltid! Låt oss hjälpa dig med dina frågor på det sätt som passar dig bäst - chatt, telefon eller mejl.


Vill du förbättra din försäljning och synlighet på nätet men känner att du inte har kunskapen? Då rekommenderar vi att du köper Guldläge på nätet - Sökmotoroptimering för alla. En sökmotoroptimeringsbok för dig som vill lära dig grunden, men passar också för dig som arbetat med SEO tidigare.

Nu endast 160kr (inkl moms och frakt)
Köp "Guldläge på nätet" här.

Psst.. Du kan få den signerad!

 

Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar!

sales@starweb.se   ·   040-60 20 900

KONTAKT  ·  FACEBOOK  ·  BLOGG

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!