Problem att visa nyhetsbrevet? Öppna i webbläsare

Den här våren kom tidigt, fick sedan bakslag men nu är värmen tillbaka igen med full kraft. Vi jobbar för högtryck både i butiken och ute på anläggning för att hinna med alla önskemål från våra kunder. Nu är det välfyllt även på dammavdelningen med fiskar och växter mm.

Vi fortsätter fira vårt 20-årsjubileum med kampanjer av olika slag. Följ oss gärna på Facebook för att ta del av det senaste!

TÄVLING!

Vi har bytt logotype och mullvaden har hoppat ur och börjat leva sitt eget liv, både i butiken och på hemsidan. Hjälp oss att döpa mullvaden, och vinn den fina planterade Lindesbergskrukan på bilden här nedanför, värde 600:-!
Skriv ett mail med ditt namnförslag till mullvad@vaxtia.se, eller gå in på vår Facebooksida och tävla där istället. Den 1 juni drar vi den lyckliga vinnaren! 

FROSTFRI KRUKA

Hos Växtia hittar du numera den välkända Lindesbergskrukan, som gör att du kan övervintra dina växter på ett snyggt sätt. Finns i olika storlekar och färger.

MARKNADER

Vi finns både på Markaryds Marknad den 24 maj och på Örkelljungadagarna den 30-31 maj. Besök oss där och fynda bland våra fina växter!

GÖDSELTIPS

Tänk på att inte gödsla trädgården efter midsommar, så växterna hinner avmogna i tid innan hösten. Däremot går det bra att gödsla gräsmattan hela säsongen.

MORS DAG PÅ SÖNDAG 25 MAJ!

Varför inte ge Mor en blommande ros på Mors Dag? Vi har exempelvis stora fina kraftiga rosor för 225.-/st och små minirosor för 55:-/st. Växthuset är välfyllt med amplar och andra sommarblommor, och i butiken finns skulpturer, fina redskap och massor med andra presenttips. Behöver du hjälp med att komponera ihop din kruka hjälper vår personal gärna till.

Du får detta nyhetsbrev som kund hos Växtia, eller eftersom du valt att prenumerera. Avregistrera

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!