Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2014
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till årets andra upplaga av ATTITUDE-STHLM den 28-29 nov 2014!

Världsartister, internationella modellagenturer och prominenta stjärnbloggare. ATTITUDE-STHLM spar verkligen inte på krutet när årets andra upplaga av Sveriges i särklass viktigaste mode- och skönhetsevent öppnar dörrarna den 28 november 2014. ATTITUDE-STHLM kommer att hållas i NackaStrandsMässans lokaler i Stockholm och det förväntas komma över 10 000 trendsugna besökare från hela Norden.

ATTITUDE-STHLM samlar Sveriges mode & skönhetsintresserade befolkning som ingenting annat. Mässan är öppen för alla, gammal som ung, och förenar branschen med allmänheten och bloggvärlden på ett helt nytt sätt. Köpsugna besökare från hela Norden vallfärdar till Attitudemässan för att få uppleva de allra senaste nyheterna, tävlingar, goodiebags, stora catwalks, artistuppträdanden och ta del av världsunika produktlanseringar.

Under två intensiva dagar är Sveriges elit av toppbloggare, artister, modeller, stylister, hår- och makeupartister samlade under ett tak och som besökare får du möjlighet att handla kläder, skor, smycken och makeup direkt från designers, kändisar, artister och stora stjärnor på blogghimlen. Vi ser fram mot ett enda stort glädjerus för tusentals trendsugna tjejer och killar i alla åldrar!

Välkommen till ATTITIDE-STHLM 28-29 november 2014.

Läs mer >>

TRENDSETTER SEARCH MED LOREAL PARIS

Vem blir L'Oréal Paris Official Trendsetter? Vinnaren avslöjas på ATTITUDE-STHLM!

Det finns de som följer trender och de som sätter dem. Nu letar L’Oréal Paris efter dig - en person med passion för mode- och skönhetstrender som drömmer om att få exklusiv backstage access på Skandinaviens största trend event ATTITUDE-STHLM. Missa inte chansen att  som ’L’Oréal Paris Official Trendsetter’ mingla med Sveriges främsta journalister, designers, stjärnbloggare och kändisar. Tävla nu på www.lorealparis.se !

Förutom titeln som ’L’Oréal Paris Official Trendsetter’ får vinnaren ett unikt uppdrag och ett professionellt Trendsetter-kit bestående av kamera och en iPad air . Uppdraget startar med att du får agera reporter i TV-studion på ATTITUDE-STHLM och fortsätter sedan ut i världen med inspirationsresor till bland annat Paris och L’Oréals huvudkontor. Som grädden på moset får vinnaren även en förhandstitt på alla nya innovationer från L’Oréal Paris breda produktkatalog.

Ta chansen att förverkliga din dröm! Tävla fram till och med den 28:e september påwww.lorealparis.se– och missa inte det spännande avslöjandet av vinnaren på ATTITUDE-STHLM den 28:e November!

Läs mer >>

NIVEA

Träffa NIVEA på ATTITUDE-STHLM

NIVEA är ett av världens största varumärken inom hud- och skönhetsvård, nu intar de ATTITUDE-STHLM för att prata hudvård och presentera sina allra senaste produkter.

Med mer än 100 års erfarenhet inom hudvård har NIVEA blivit det naturliga valet för dig som vill vårda din hud. Sedan 1911 räknas den snövita krämen som ursprunget till all modern hudvård och varje år säljs över 1,5 miljoner NIVEA Creme i blå burk. Utifrån sin mångåriga erfarenhet och gedigna expertis utvecklar NIVEA kontinuerligt nya, innovativa produkter för att möta behov och önskemål hos en bred målgrupp, varje dag och över hela världen.

ATTITUDE-STHLM är fantastiskt glada över att NIVEA är på plats och förgyller mässan med sina klassiska produkter och unika världsnyheter.

Läs mer här >>

MYRORNA

Shoppingfest med Myrorna på ATTITUDE

Efter Myrornas stora succé på senaste Attitudemässan så återvänder de med nya exklusivt utvalda plagg, accessoarer och skor. Denna gång kommer Myrorna att presentera tre trendteman; ”Silence”, ”Soft grunge” och ”Branding”.

På Myrorna finns något för alla, oavsett om du gillar en stilren look, den rockiga grungestilen eller att sticka ut ur mängden med vågade märkesplagg. När du shoppar hos Myrorna kan du också köpa en helt unik outfit och fortfarande ha kvar något i plånboken!

I Myrornas popup-butik på ATTITUDE-STHLM finns handplockade trendiga, klassiska och rockiga plagg och accessoarer för alla plånböcker. I Myrornas monter får du också veta mer om hur du kan påverka miljön samtidigt som du förenar mode med en personlig stil.

Hjärtligt välkommen till Myrorna på ATTITUDE-STHLM.


Läs mer här >>

BARC INBANE

Holländska Marc Inbane Natural Tanning Spray Sverigelanserar på ATTITUDE-STHLM

I maj 2012 introducerades Natural Tanning i Holland, det blev snabbt en succé och varumärket finns nu i över 15 länder. Carlsten Sweden lanserar nu Marc Inbane Natural Tanning Spray på den svenska marknaden och exklusivt på den stora Attitudemässan.

Kombinationen av dagens hektiska livsstil och dom få antal timmar solen skiner gör det svårt att behålla en fin solbränna över hela året. Men även när solen skiner så vill vi minska riskerna med att sola alltför länge. I Carlsten Sweden och Marc Inbane Natural Tanning Spray:s utställningsmontern på ATTITUDE-STHLM såfåd du hjälp och tips om du behåller din vackra sommar solbränna hela året.

Välkommen till Marc Inbanes monter!

Läs mer >>

NAILSYSTEMS

Internationell tävling - med naglar i fokus

I höst fylls återigen tävlingsarenan på ATTITUDE-STHLM med vackra naglar. I tävlingen NAIL SYSTEMS OPEN - med klassiska grenar och nya trendiga tävlingsformat – samlas tävlande från hela Europa och skapar fantastiska naglar. Utöver de klassiska naglarna med Fransk Manikyr kommer två nyheter som presenteras för första gången i Sverige.

Tävlingen Salon Success som öppnar för alla som inte har tävlat tidigare eller som inte har placerat sig. En ny tävlingsform som visar vad vi gör på salongen och endast på en hand så de tävlande kan visa vilken förändring ett salongsbesök kan göra. Tävlingen Five Shapes går ut på att kunskapen skall visas genom att göra fem naglar i de modernaste formerna som t.ex. Egde och Stiletto. En riktig ögonfröjd!

Nail System of Sweden har i flera år anordnat några av Nordens största tävlingar. Detta för att öppna dörrarna för alla de duktiga nagelterapeuter som finns runt om i Norden och för att visa att utbildning har en självklar plats i våra hjärtan. Nail System of Sweden har i över 10 år erbjudit godkända utbildningar och har idag några av de främsta nagelterapeuterna i deras Team!

Besök Nail Systems monter och tävlingsarenan i Nail World på ATTITUDE – ett besök som gör dig glad! Du kanske vill ha mer information eller vara med och tävla? Kontakta Nail Systems of Sweden genom att besöka deras hemsida: www.nailsystems.se

Läs mer >>

ANGELICA BLICK
mars 2014
PERNILLA OCH LAILA
mars 2014
LISA OCH ROXY
mars 2014

ATTITUDE TV

ATTITUDE TV

ATTITUDE TV

Andreas Wijk möter fantastiska Angelica Blick som visade upp sin kollektion på stora scenen. Fullt drag med hundratals modeintresserade fans.

Tjejerna med 100 järn i elden! Andreas charmar Pernilla Wahlgren och Laila Bagge Wahlgren i personlig intervju på ATTITUDE-STHLM.

Stjärnbloggarna Lisa Olsson och Caroline Roxy i stor bloppis på ATTITUDE-STHLM tillsammans med coola bloggnätverket IMNEXT.se

RAPIDE BROWBAR

Ögonbryn i topptrim - Rapide Browbar kommer till ATTITUDE-STHLM

Det nya och populära Browbar konceptet fortsätter att sprida sig vidare över Stockholm - nu kommer de till Sveriges viktigaste mötesplats för trendsättare, ATTITUDE-STHLM.

Rapide Browbar är ett nytt och spännande skönhetskoncept i Sverige där du spontant och enkelt slår dig ner och får perfekt formade och färgade ögonbryn på bara ett par minuter.

" - Alla trend och modemedvetna i Sverige vet att fransar & ögonbryn är en av dem absolut populäraste skönhetstrenderna världen över just nu. Idag hittar du välformade och markerade ögonbryn på såväl catwalken, i fashion magasin och bland människor på gatan, säger ägarna Susanne Lundquist och Tilda Forsgren".

Rapide Browbar är även experter på permanent Fransförlägning, Fransböjning, vaxning och den unika och trendiga hårtbortragningsmetoden trådning vilket de kommer att berätta mer om på mässan!

Välkommen till Rapide Browbar på ATTITUDE-STHLM.


Läs mer >>

ATTITUDE-STHLM

LÄS TIDIGARE NYHETER

ENTRÉBILJETT
1 dag: 180 kr ( köp biljett på nätet 150 kr )
2 dagar: 270 kr ( köp biljett på nätet 225 kr )
Barn (under 12 år i vuxet sällskap): Fri entré.

(Alla aktiviteter, shower och uppträdanden inne på mässområdet ingår fritt i din entrébiljett)

ÖPPETTIDER

Fredag 28 november: 11.00-19.00
Lördag 29 november: 10.00-18.00

TÄVLA MED DIN FÖRKÖPSBILJETT

Om du har en förköpt biljett så får du, förutom ett lägre biljettpris, även chansen att vinna fantastiska priser i det stora "Vinstregn" som kommer att genomföras en gång per dag från stora scenen. Mer information och tider skickas till dig som köpt förköpsbiljett.

För att undgå långa köer till Sveriges mest prestigefyllda mode- och skönhetsevent är det en fördel att köpa biljett redan idag. >> Klicka här


BESÖKARE

UTSTÄLLARE

FÖLJ OSS

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!