Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev Hösten 2014

STABE Drives har en stabil kundkrets där mycket är fokus på snabba leveranser från lager men även att kunna erbjuda service och hjälp med igångkörning av anläggningar när så önskas. Parker Hannifin ger STABE Drives nu fullt förtroende i hela Sverige som ensam certifierad distributör inom elektromekanik. Vi supportar idag företag med verksamhet inom de flesta typer av rörelse och positionering. Det är just här Parkers breda produkt-sortiment visar sig som bäst.

Parker Hannifin, världsledande inom rörelse- och styrteknik, har en oöverträffbar bredd och djup i produktsortimentet, vilket grundar sig i en global marknadsledande position hos nio kärnprodukter inom rörelse- och styrteknik, inklusive rymd- och flygindustrin, klimatkontroll, elektromekanik, filtrering, vätske- och gasreglering, hydraulik, pneumatik, processkontroll samt tätning och avskärmning. Dessa produkter och tekniker används individuellt för att uppfylla enklare kundbehov, eller så kan de kombineras och utvecklas till system för kunder med mer avancerade behov.

IP66 kapslad frekvensomriktare

Vi erbjuder nu en Micro Drive typ AC10 i IP66 kapsling tillsammans med motor till kraftigt reducerat pris.(Fabrikat Parker Hannifin)

Paket innehållande:
Frekvensomriktare AC10 - IP66
Motor - 4-pol IP55 B3 IE2

.

exklusive frakt och moms
Begränsat erbjudande

Vi hälsar nu Jörgen Hedlund (till vänster i bild) välkommen till STABE Drives som ingenjör och specialist på drifter från Parker Hannifin.(tidigare SSD Drives/ Eurotherm Drives).

Jörgens kunskaper är konstruktionsarbete, PLC-programmering felsökning och igång-körning, och har kört igång allt från små uppdrag till stora projekt upp till 1MW Frekvensomriktare, i de flesta världsdelar.

www.stabe.se

Följ alla nyheter på vår webbsida, där vi efter hand även uppdaterar webbutiken med nya komponenter.


Växelserie M från Premium Stephan lagerförs och sammanställs nu i Sverige för snabba leveranser.

Fördelar med en växel från Premium Stephan

STABE Drives lagerhåller frekvensomriktare med olika prestanda upp till 90kW, strömriktare upp till 725A och AC-motorer upp till 15kW för leverans dygnet runt. Nedan visas liten överblick på vad vi erbjuder i övrigt


STABE Drives AB
Sperlingsgatan 6
302 48 Halmstad

Tel: 035-777 94 33
Fax: 073-527 69 01

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är med i vårt kundregister eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!