Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Grästorpsmässan 2014

På lördag är det dags att upprepa 2012 års succé Grästorpsmässan! Det är fritt inträde, massor av intressanta utställare, god mat och dryck samt intressanta föreläsningar, underhållning och modevisning från scenen. Läs mer i senaste nummret av Grästorpsmagasinet. Du kommer väl?!

Vi finns i monter 43

I vår monter hittar du delar av vårt breda utbud av textilier och inredning. Du har också möjlighet att prova på olika textila tekniker.

I början av året var Lisa Bomble på Nyhetsmorgon och visade armstickning! Det är kul och går fort. På mässan kommer vi att visa hur man gör och du kan få prova. Har du inte möjlighet att komma till mässan kan du se klippet från Nyhetsmorgon här

Vill du se mer av vad bilden till vänster föreställer ska du hålla dig framme vid scenen strax efter klockan ett! Då visar vi stickade plagg!

Vi har samlat mycket inspiration från Nyhetsmorgon i vår... Därför finns det självklart möjlighet för nybörjaren att lära sig sticka en snygg och enkel vårsjal. Här är klippet för dig som vill prova själv!

Hoppas vi ses på lördag!

Nytt i butiken

Nu tror du kanske att det är fler Hjärtefiltar på gång men så är inte fallet. Filtarna är redan på väg till Etiopien men för alla er som blev förtjusta i garnet Cito så finns det nu till försäljning för endast 15 kr/nystan (ordinarie pris är 23 kr).

Ovan ser du en härlig barnfilt från Klippans yllefabrik. Den heter Little Bear och är 70x90 cm i 100% borstad bomull.

En metervara i en mönster-typ som var mycket poppulär på vårens FORMEX-mässa. En tunn bomullskvalitet från A G Pherson.

Snart får vi in stramalj som går att tvätta bort! Med hjälp av den kan man göra så här häftiga korsstygnsbroderier på kläderna! De stickade plaggen visade Permin på Garn- och broderimässan för ett par veckor sedan!

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Ha en härlig textilvår!

På gång...

Shoppingkväll i Grästorp

7 maj kl 17.00-20.00

Var med och tävla om presentkort från Grästorp Handel genom att handla fär minst 50 kronor i flera olika butiker under kvällen!

Vårmarknad

24 maj är det vårmarknad i Grästorp! Håll ögonen öppna för mer information!

Garnfesten!

Den stora garnfesten i den lilla garnbutiken
26 maj - 1 juli blir det garnfest i många av landes små garnbutiker och på olika hemsidor. Håll utkit på vår bogg för mer information!

Nybäddat!

Helt plötsligt skiner solen in genom fönstret och det är ljust i sovrummet när man går och lägger sig... Det är dags att öppna sommarstugan inför sommaren och helt plötsligt står man där med urtvättade tråkiga sängkläder. Känner du igen dig? Vi har i alla fall fått in flera nya mönster på tvådels bäddset (även enfärgade satinset med enkla ränder) och matchande underlakan i tre storlekar. 

Färgkickar!

Fyra nya printfärger i det härliga Soft Cotton! De kostar 26 kronor på nystan och det finns massor av kul beskrivningar att sticka och virka på jarbo.se

Rapport från Garn- och broderimässan

Helgen före påsk var vi i Göteborg på inköpsmässa. Jättekul att se allt nytt från leverantörerna och träffa kollegor från hela landet. Här kommer lite bilder från mässan!

Nytt från Kinna Textil

Från Järbo kommer alla stickade sockar i härliga färger och virkade figurer nedan!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!