Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 

16-21 juli: Sexsibilityfestivalen
Skeppsuddens kursgård
(för alla som vill vara med!)

30 jul- 1 aug: Gudomlig Njutning
(för par)

6-8 aug: Gudomlig Njutning (för par)

3-5 sep: YONI - kvinnohelg

11-14 nov: Kärlek, Liv & Lust
Skeppsuddens kursgård
(för singlar, par och andra)

 

Nytt och fräscht! Sexigare nyhetsbrev från oss!

Vi har äntligen skapat nya, snygga nyhetsbrev, med hjälp av en webbtjänst anpassad enbart för detta. Och vi har fått nya fina pressbilder tagna av en professionell fotograf, Per Adolphson. Oj, vad snygga vi blev!  :-)

Du väljer själv
när och om du vill ha brev, som tidigare. Men nu behöver du bara få ett brev, även om du har gått flera olika kurser och därmed hamnat på flera listor. Det har hänt att somliga har fått flera likadana samma dag... Men detta undviker vi nu!

Det är mycket som är nytt just nu. Sedan årsskiftet har vi bildat ett handelsbolag, vilket ger oss en mycket bättre översikt över vår ekonomiska planering. Våra kurser rullar på, men eftersom Calle nu också kandiderar som riksdagsman för Piratpartiet, så blir det lite mindre tid över till arbete md kurserna. Och kommer Piratpartiet in i Riksdagen i september (rösta på Calle!), så får det förstås en del konsekvenser för vår verksamhet.
Vi kommer definitivt inte att avsluta verksamheten, dock blir det högst sannolikt färre kurser, och förmodligen i lite annorlunda form.
Med andra ord - är du sugen att gå på någon av våra kurser, så är det bäst att passa på NU! Vi vet inte hur planeringen blir i höst och därefter.




Hemsidan:
En och annan uppdatering blir det, även om det går lite långsamt på den fronten. Ett par nya noveller har kommit in, samt att vi har styrt upp första sidan lite mer, och så förstås en ny sida där man kan beställa dessa våra nya nyhetsbrev.

Media:
Som vanligt hamnar vi med jämna mellanrum i media. Nu har sexköpslagen seglat upp i debatten igen, och vilken dag som helst skall en artikel komma in i DN Debatt, som jag har skrivit tillsammans med politiker från fyra andra partier. På måndag morgon ska jag att bli intervjuad i radio, om erotiska noveller. Det är SR, men jag minns inte vilken kanal.
I augusti kommer vi även att medverka i ett norskt TV-program i NRK, om sex och relationer. Och mer blir det, förstås.

Kurser:
 
Nu är sommaren här – och du som vill gå på kurs behöver inte vänta till hösten! Festivaler, parkurs i Sverige och Norge - kurser erbjuder vi, trots valkampanjande och andra aktiviteter.

16-21 juli: Sexsibilityfestivalen
Nu har festivalen börjat!
En festival på Skeppsuddens kursgård, med fokus på sex, närhet, kropp och själ. Dagarna är fyllda med korta workshops med olika lärare i tantra, frigörande andning, skrattyoga, AUM-meditation, Qi Gong, dans, underhållning och mycket annat.
 
Några av lärarna på festivalen: Johan Ekenberg, Shanti Limnell, Lorenzo Stiernquist, Charlotte och Anam Norell, Sofia Sjöblom och så vi förstås - Jennie och Calle Rehbinder! Vi kommer att hålla lekfulla tantraworkshops, kroppsmålning, fittgjutarverkstad, kukmakeri, kärleksgåva – och en sensuell oljeglidning!

Läs mer om Sexsibilityfestivalen:
http://www.starspray.com/festival.htm
Läs mer om Sexsibilityfestivalen på min blogg:
http://tantrikblog.wordpress.com/2010/07/01/sexfestival-fem-dagar-i-juli/

30 jul-1 aug: Gudomlig Njutning – i Stockholm  
Vår grundkurs för par är till för er som vill komm a varandra närmare, förstå varandra bättre, ha skönare sex och njuta mer av livet tillsammans.
Kursen funkar för er som anser att ni
redan har en bra relation, men vill utvecklas ännu   mer.
Denna kurs funkar även för er som tycker att det är lite svårt med sex eller kärlek, samt förstås för er som bara vill ha en helg full av kärlek!
Kursen hålles i en kurslokal i Stockholm.

Det finns platser kvar! Passa på!


Läs mer om Gudomlig Njutning i Stockholm:

http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/gudomlignjutning.html
   


6-8 aug: Gudomlig Njutning - i Oslo
Samma kurs som vi har i Stockholm i vanliga fall.
Det blir nu tredje gången vi håller en kurs i Norge.
Och vi kommer även att medverka i ett norskt TV-program om sex.

Det finns platser kvar! Passa på!


Läs mer om Gudomlig Njutning i Oslo:

http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/gn_oslo.html

3-5 sep: YONI - en kvinnohelg
Kom och var med på en helg i sexualitetens och kärlekens tecken. Helgen är för dig som har en vagina och fokus är just denna vackra kroppsdel, som du kan lära dig älska och dyrka genom leken, kreativiteten och helig magisk sexualitet. Vi pratar om sexualiteten, orgasmer, vaginan och relationen till henne, kärleken och dess olika uttryck. 
 

Du kommer att möta andra kvinnor i samtalet, det tysta mötet, uppleva närvaro och energier i kroppen, meditation, lek, massage....Du kommer att få lära dig energiandningsorgasmen samt få möjlighet att gjuta av ditt vackra kön i gips. Denna helg leder Jennie.
 
Det finns platser kvar! Passa på!

Läs mer om YONI:
www.yoni.nu
http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/yoni.html

11-14 nov: Kärlek, Liv & Lust
En kurs för dig som är intresserad av personlig utveckling och vill omfamna sexualiten i denna utveckling. Du kan delta oavsett om du är hetero, homo, bi, poly, mono, singel eller i fasta/lösa relation(er)...vadhelst.
Kom närmare dig själv i mötet med andra i lekar, dans, beröring, ceremonier, tantriska närvaro- & andningsövningar och mycket annat!

Det finns platser kvar! Passa på!


Läs mer om Kärlek, Liv & Lust:

http://www.cirkuseros.nu/popupsidor/karleklivlust.html


 

Massor av sol och sommarvärme tillönskas dig!

Calle & Jennie Rehbinder

 

 


Kontakt:
Mobil: Calle Rehbinder 070-79 76 333, Jennie Rehbinder 070-285 10 91
E-brev: info@cirkuseros.nu    Cirkus Eros hemsida: www.cirkuseros.nu




 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!