Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.


Women In Progress och Golden Rules of Leadership
Inbjudan till företagare 


Women In Progress ökar kompetensen i styrelser och ledning. Detta gör vi genom att matcha 10 kvinnliga ägare med 10 styrelsementorer. Målet är att inom 2 år ska du som ägare/VD ha en professionell styrelse. En professionell styrelse bidrar med tillväxt med upp till 10% på 2 år. Vill du vara med?

Vem söker vi?
Vi söker 10 kvinnor som är ägare/VD i ett företag med en omsättning på minst 10 miljoner/år. Dessa ska ha en spridning i branscher men även en geografisk spridning. Därför kommer vi att välja ut deltagare som just uppfyller dessa kriterier. Fem ägare/VD kommer att utbildas i Stockholm och fem i Göteborg. Vi kommer tilldela utbildningsstad men tar givetvis hänsyn till bostadsort. 

Projektets upplägg
Projektet är upplagt så att du som ägare får en introduktion till styrelsearbete, detta för att öka kunskapen om vad ett professionellt styrelsearbete kan göra för just ditt företag. Kursen innehåller bland annat
- styrelsens övergripande uppgifter
- det egna ledarskapet
- ägardirektivet, med styfte att skapa kravprofil för externa styrelseledamöter
- mångfald i styrelsen
Du kommer även att få en Axiologisk Personprofil, en individuell kartläggning av tanke- och värderingsmönster som ger en grund för styrkor samt utvecklingsbehov för dig som ägare/ledare.

Samtidigt utbildar vi 10 styrelsementorer, alla med gedigen styrelseerfarenhet. Du som ägare kommer sedan att delta i en speeddating. Här får du träffa styrelsementorerna och skapa en kontakt med dem. Efter detta "matchas" du med en styrelsementor med målet att på sikt få till en professionell styrelse med externa ledamöter.

Vi kommer att ha intensiv mediabevakning av projektet i olika kanaler.

För att delta i projektet måste du kunna delta följande dagar
26 maj - Introduktion till styrelsearbete för dem i Stockholm, heldag
3 juni - Introduktion till styrelsearbete för dem i Göteborg, heldag
26 augusti - Gemensam speed dating i Stockholm, klockan 10-16
11 november - Gemensam uppföljning samt avslutning i Göteborg, klockan 14-20

Projekt är delfinansierat av Tillväxtverket och Golden Rules of Leadership, därför är deltagaravgiften endast 3500 kr exkl moms. Då ingår utbildning, matchning samt styrelsementor. Ordinare pris är 17500 kr exkl moms.

Vill du söka till projektet, maila dina kontaktuppgifter, företag, omsättning till filippa@womeninprogress.se så återkommer vi till dig. Tveka inte utan ansök direkt!

Välkommen med din ansökan, 

Margareta Neld, VD Women In Progress och projektledare

margareta@neld.se, tel 08-24 25 51.


Golden Rules of Leadership är ett projekt för fler kvinnor på ledande positioner.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!