Problem att visa nyhetsbrevet? Öppna i webbläsare

Nu är butiken öppen för säsongen! Vi har välfyllda lager av både växter, redskap, krukor och allt möjligt annat, så välkomna hit att fynda!

Öppettider måndag-fredag 9-18, lördag 9-16, söndag och helgdag 10-15.

POTATISLÖRDAG

Lördag den 12 april finns Bertil Larsson från Larsviken i butiken för att informera om hur du bäst sätter dina potatis. Han svarar gärna på alla frågor om potatis och grönsaker. 
Köp en låda av "Larsviken rekommendar" med 4 olika sorter, så bjuder vi på en säck potatisjord, ordinarie pris 69:-.

NYHET!

Liten och smidig skottkärra som kan köras med en hand! Den är också väldigt smidig att lasta i, och tar sig fram överallt.
Vi har också vagnar av samma fabrikat.

KAMPANJVARA!

Varje månad under 2014 firar vi 20-årsjubileet med extra bra priser på en utvald vara. I april är det Magnolia 'Susan' för 195:-/st. Gäller från den 20 april så länge lagret räcker. 

FIKA HOS OSS!

Vi har nu iordningsställt en fin fikahörna där vi bjuder på kaffe,cappuccino, te, varmchoklad och en mängd andra varma drycker. Läskkyl och glassbox är också välfyllda. 

TRÄDGÅRDSTID

Vår tidning Trädgårdstid är nu på väg ut. Håll utkik i brevlådan under nästa vecka - och skulle du inte få den går det bra att hämta ett exemplar hos oss, eller läsa den på nätet.

I tidningen hittar du massor med inspiration, till exempel växter för små och stora trädgårdar, ätbara prydnadsväxter ritningsförslag och mycket mera.

Samtliga växter finns i butiken från och med måndag v 16.  

Alla priser gäller fram till och med 1 juli 2014.

Du får detta nyhetsbrev som kund hos Växtia, eller eftersom du valt att prenumerera. Avregistrera

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!