Hej !

MGCoS:s nyhetsbrev nr. 2-2010

Glad midsommar på er Guzzivänner!

Hoppas att säsongen står i full blom och att era dagar är långa och lediga. Ni känner väl till att det sägs att man påstås drömma om sin tillkommande tvåhjulsvän, ifall man lägger sju olika motordelar under kudden då natten är som kortast? Jag har själv inte provat, men drömmer det gör jag...

Vi vill passa på att tacka alla er som ställde upp med er själv och era skönheter på klubbens utställning tillsammans med konst-, design- och teknikmuseet MC Collection, en annan skön och solig dag i mitten av maj. Det var riktigt härligt att både se och få visa upp en så vacker och varierad bukett av vad vårt sköna märke har presenterat under åren av de tre aspekterna som det fina MC-museet så förtjänstfullt hyllar. Minst lika härligt är det ju att få träffas och prata med folk av "det rätta virket". Synd bara att tiden går så fort när man mår så där himla gott, det känns alltid lika snopet att man inte han utbyta mer tankar med fler.

Kanske tur att Guzziåkare normalt kommer i mindre portioner...!?

För er som missade tillställningen kan vi varmt rekommendera det föreliggande numret av Classic Bike, ett riktigt karamellnummer med Italien i blickpunkten. Inte då enbart för att vår utställning viks ut på ett uppslag... ;)

I bildgalleriet på vår hemsida finns det dessutom en massa bilder att skåda från detta event, likväl som från klubbens vårträff.

Do you feel lucky punk?

Mmm, ett sätt att garanterat bli lycklig är att vinna vår läckra jubileumshoj!

Än finns det lotter kvar, så oavsett om du redan köpt, eller ännu inte kommit till skott:

Köp en lott, köp flera. Dessutom säljer vi ju jubileumspaketet för 250 kronor där du förutom t-shirt, pins, dekal och tygmärke, också får en lott. För de riktigt "hungriga" säljer vi ett jubileumspaket med plusmeny för trehundra kronor. Då är vinstchansen dubbelt så stor, genom två lotter. Observera att erbjudandet om lotter självklart bara gäller våra medlemmar. Den femtonde augusti kommer vi att meddela på vårt forum ifall det är möjligt att träfflördagen också är dragningsdag som planerat, eller om vi tvingas skjuta upp dragningen till nästa säsong. Hinner vi bara få ut 250 lotter till innan dess blir lottodragningen en riktigt spännande grej på jubileumsträffen. Tänk själv att stå där häpen och omtumlad, för att sedan direkt få svinga benet över en av sina drömskönheter...

Jubileumsträffen

När vi nu ändå är inne på ämnet. Vilket intresse träffen rönt!!

Nå, det är väl inte att undra på, med tanke på vad man får för pengarna. För endast 395 svenska kronor, får man ju inte bara frukostar, middag och gemyt. Nä, denna gång ingår också stugboende (för dem som inte väntar för länge med att boka), ett bra band som spelar och en massa andra aktiviteter att välja godbitar ur.

Redan nu har mer än etthundra anmälningar trillat in, i samma raska takt minskar tillgången på lediga stugor, så vänta inte för länge nu! För en sak är helt säker, är det någon klubbträff genom åren som man inte bara vill höra det berättas om, så lär det vara denna.

Det är ju så att vi faktiskt redan uppnått ett nytt klubbrekord, vad gäller antal deltagare, missa inte chansen att vara en del av festen och historien! Vi syns väl där?

Sweet dreams

/ Nicke & Co

Länkar

 Moto Guzzi Club of Sweden - Hemsida
Jubileumssida
Moto Guzzi Club of Sweden - Forum
Moto Guzzi Club of Sweden - Shop

 

 
   Ser brevet konstigt ut? Läs det i webversion genom att klicka på denna länk!
 
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!