Det här nyhetsbrevet handlar om URKRAFTs partnering- och ledarskapsutbildningar våren 2014.
Har du problem att visa nyhetsbrevet? Klicka här för att se det i webbläsaren!

Missa inte chansen -Boka URKRAFTs Partneringutbildning i vår!!!


PARTNERING

URKRAFTs utbildningar i partnering och samverkan vänder sig till alla aktörer involverade i bygg- och fastighetsprojekt. Samverkansformen partnering växer ständigt och upplevs som ett positivt bidrag i samhällsutvecklingen.


VAD ÄR PARTNERING?

Tanken med partnering är att alla aktörer får komma in tidigt i ett projekt, vilket gör att allas erfarenheter och kompetenser kommer till nytta på ett annat sätt än vid traditionella entreprenader. Arbetet med ständiga förbättringar intensifieras, antalet missförstånd minimeras och chansen att hitta kreativa lösningar ökar.

En riktig och väl genomförd partneringprocess leder till en optimalare slutprodukt med rätt kvalitet till rätt kostnad. Genom att skapa en förtroendefull samverkan tidigt i projektet uppnås ett bättre resultat än vid traditionella entreprenader.


UTBILDNINGSORTER

Missa inte Din chans att anmäla Dig till någon av URKRAFTs partneringutbildningar. Fortfarande finns platser kvar på följande orter under våren 2014:

>> Göteborg 1-2 april (Pdf)
 

>> Malmö 8-9 april (Pdf)

>> Stockholm 10-11 april (Pdf)
 

>> Skövde 6-7 maj (fortsättning)

Läs mer på vår hemsida >>


NYA KONTAKTER!

Att knyta nya kontakter är en viktig del i utbildningen. Det kommer finnas stora möjligheter att under utbildningsdagarna diskutera och prata med övriga deltagare. 
Tillsammans med Dina nyvunna kontakter inom branschen tar Du ytterligare steg framåt i partneringarbetet!



Du får detta nyhetsbrev för att URKRAFT registrerat att du har intresse av ledarskap, partnering, företagsutveckling, gruppaktiviteter eller event.  Om vi har misstagit oss kan du klicka här för att avsluta din prenumeration - men tänk på att du då går miste om många unika erbjudanden!

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!