Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Vilka är Aroma Marketing Sverige?

Hej! Du får detta inspirationsbrev för att våra vägar har korsats någon gång. Vi på Aroma Marketing Sverige™ vill inspirera dig och ännu fler till att bygga ert varumärke genom fler metoder. I våra utskick berättar vi om: Vad är doftmarknadsföring är, hur man ska använda dofter, vilken påverkan  dofter har på oss och ger även andra tips på hur du kan stärka ditt varumärk med hjälp av dofter.
Plus att du kommer få ta del av många intressanta studier och erbjudanden från oss.

Om du absolut inte vill veta mer om hur dofter kan hjälpa dig att öka din omsättning så avregistrera dig genom att klicka längst ner i mejlet.

Mvh/ Aroma Marketing Sverige™

Varför Doftmarknadsföring?

Med hjälp av strategiskt rätt utvalda dofter kan man locka in kunderna i butiken. Väl inne i butiken är det viktigt med ett bra första intryck. Sedan är det viktigt att dofterna passar in med det som företaget försöker förmedla.

Dofter ökar även chansen till impulsköp. T.ex. så kan det lukta exotiska frukter vid fruktdisken, choklad vid kakorna eller varför inte vid kokböckerna med recept för bakelser. I liknande sammanhang är det viktigt att dofter inte blir som en mur för konsumenten. Dofterna ska smyga sig på människan utan att man egentligen ska kunna sätta fingret på vad det är.  I en butik kan dofter även användas för att locka kunder till vissa delar av butiken, t.ex. till dolda ytor eller till dyra varor.

Månadens doft

Tropical Fruits

Nu när Vårsolen smickrar oss med sina strålar och kroppen känner behov av färska vitaminer för att återhämta sig efter en lång vinter dras vi allt oftare till fruktdisken i affärerna för att köpa frukt och grönsaker. Månadens doft är Tropiska frukter

 

En mjuk, tropisk och härlig doft av saftig mango, solmogen papaya, kiwi och ananas med blommiga inslag av exklusiva blommor. Doften som väcker vår uppmärksamhet och drar oss omedvetet till grundliga behov av vitaminer som vi känner i doften.  En söt och behaglig doft som kunderna kommer att uppskatta oavsätt om det handlar om en butik, en ingång till en galleria eller om man vill förstärka känslan vid en fruktdisk. Möjligen även till en utställning med ett tropiskt tema? Eller kanske vid bardisken för att öka törsten.

Hör med oss om vilken doft som passar din verksamhet. Vi har över 200 st att välja mellan.

Vill du veta mer om hur dofter kan gynna din verksamhet?

Den 1a och 2a april kommer Aroma Marketing Sverige™ att ställa ut på kistamässan. Vi kommer att finnas på monter F12 där vi kommer att ha personal på plats för att besvara era frågor och även demonstrera flera maskiner och dofter. Bjud gärna in vänner och bekanta som tycker om dofter!

E-post: info@aromamarketing.se     Webb: www.aromamarketing.se     Växel: 08-5229 23 23

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss, för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev eller varit i kontakt med oss.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!