Nyhetsbrev med senaste nytt om ATTITUDE-STHLM 2014
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

LAILA BAGGE

Laila Bagge flyttar in på ATTITUDE-STHLM

Rock by Sweden och Laila Bagge Wahlgren intar mässan ATTITUDE-STHLM för att visa upp hela sin fantastiska kollektion och presentera de senaste nyheterna.

Rock by Swedens ena grundare och delägare är Laila Bagge Wahlgren, en av Sveriges mest välkända tv-personligheter. Tillsammans med sin partner Lili Assefa har hon sedan starten för fem år sedan gjort stor succé inom den svenska smyckesbranschen. Aldrig förr har något märke vuxit så snabbt och blivit uppskattat på så kort tid som Rock by Sweden med dess rockigt glamourösa och vackra smycken. Kom och träffa Laila Bagge Wahlgren och se hela den fantastiska smyckeskollektionen. Delar ur kollektionen kommer även finnas till försäljning på plats i montern med unika mässrabatter enbart för ATTITUDE-STHLMs besökare. Vällkommen till monter B:08!

FACEBOOKTÄVLING

Vinn det rockiga och glamourösa halsbandet "THESE DAYS" med kristallbeklädd döskalle i mitten tillsammans med 2 st fribiljetter till mässan i vår Facebooktävling. Värdet tillsammans med fribiljetterna är 1.900 kr.

Allt du behöver göra för att vinna halsbandet är att gå in och gilla ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida samt svara på frågan. Vinnaren presenteras i ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida torsdag den 6 mars 2014 och du kommer att få hämta halsbandet direkt av Laila Bagge Wahlgren personligen på mässan. Gör så här för att vara med i tävlingen:

1. Dela detta nyhetsbrev på din Facebook >> KLICKA HÄR

2. Gilla Facebooksidan >> ATTITUDE-STHLM

3. Svara på frågan i kommentarsfältet under bilden på ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida där du hittar tävlingen.

Tävlingen pågår fram till torsdag den 6 mars 2014 då vi presenterar den lyckliga vinnaren på ATTITUDE-STHLM:s Facebooksida. Stort lycka till!

THESE DAYS
SÄBY
Säby (dam), Sofia Weman Design (smycken), Ballerina Closet (skor), Anna Zander since 1980 (dam) och Regina design

Premiär för Säby på ATTITUDE-STHLM

Varumärket Säby grundades 2007 och den första kollektionen sågs i butik samma höst. Säby är ett skräddat varumärke och utmärker sig för sina detaljer och kvinnliga siluetter. Nu kommer Säby till ATTITUDE-STHLM tillsammans med designkollegor för att möta den riktigt stora publiken.

Fokus ligger på skräddade kappor och uppklädda klänningar, men man hittar även plagg för vardagen i kollektionerna. Grundare Karin Säby har en bakgrund som modell och lade sin grund för det framtida designeryrket i NY då hon som modell jobbade för många stora designers såsom Valentino, Armani, Ralph Lauren, Chanel och många fler. Väl hemma i Sverige utbildade sig Karin i mönsterkonstruktion och sömnad på folkuniversitetet.

Välkommen att shoppa loss i The Pop Up:s monter i ATTITUDE-STHLM:s konceptoutlet E:01!

Läs mer >>

FIAT

Fiat är "Official Car" på ATTITUDE-STHLM

Fiat är en del av det italienska arvet för form och design. Därför är det logiskt att Fiat nu är Official Car för Attitude STHLM – Nordens största publika mässa för mode, skönhet och lifestyle. Fiat visar succébilen Fiat 500 och andra färgstarka modeller i 500-familjen.

Fiat har valt Attitude STHLM som arena då det är en publik mässa och Fiat är ett inkluderande och inte exkluderande varumärke. Vi når dessutom ut till medvetna kvinnor i karriären – en målgrupp som passar perfekt ihop med Fiat säger marknadsansvarig Lina Gooch.

Välkommen att njuta av Fiat 500 mitt på huvudavenyn på ATTITUDE-STHLM.

Läs mer här >>

ANASTASIA BEVERLY HILLS

Anastasia Beverly Hills - Den största trenden inom make-up är ögonbryn!

Trenden kommer från USA och spridit sig snabbt över hela världen. Anastasia Soare är internationellt känd som “the eyebrow guru” eller som Oprah Winfrey kallar henne: “The queen of eyebrows” - nu får du inspireras av dem på ATTITUDE-STHLM.

Runtom i världen är Anastasia ett ledande varumärke för ögonbryn. I Anastasias salonger i L.A. går många utav världens kvinnliga kändisar och låter Anastasia ge deras ögonbryn en perfekt look. Ingen serie är så glamourös, komplett, och högkvalitativ som Anastasia Beverly Hills.

Välkommen till Anastasia Beverly Hills monter D:15 på mässan ATTITUDE-STHLM.

Läs mer här >>

VITALINEA PRO

Provsmaka Vitalinea PRO - alla fashionistas mellanmålsdröm!

Nu intar Vitalinea PRO ATTITUDE STHLM som den officiella mellanmålssponsorn. Under de två mässdagarna bjuds alla besökare på nyheten Vitalinea PRO - en supergod yoghurtkvarg som är naturligt rik på protein.

För att hålla energinivån uppe vid ett besök på mässan gäller det att löpande fylla på med bra och mellanmål. Välkommen till Vitalineas sköna lounge som ligger belägen mellan toppbloggare och modellagenturer för en provsmakning samtidigt som du enkelt deltar i deras Instagram-tävling med fina priser. Vitalinea PRO finns i tre smaker; blåbär, jordgubb och passionsfrukt – vilken blir din favorit? Danone är världens ledande mejerikoncern och har funnits i Sverige sedan 1999. Företagets grundmission är: ”Hälsa genom mat till så många som möjligt”. Utöver Vitalinea PRO säljs i Sverige varumärkena; Actimel, Activia, Danonino, Danette och Danio.

Välkommen till Vitalinea lounge i monter F:03

Läs mer >>

IVANLINNEAEMMA

Ivan da Silva

Linnéa Frank

Emma Malm

Ivan da Silva uppvuxen i Nacka utanför Stockholm. Redan som liten var han fascinerad av fotografering, och i dag har han hunnit bli en etablerad fotograf med uppdragsivare som bl a Connoisseur, Oscar Jacobsson och Lars Wallin. Ivan fotograferar allt från life, mode, konst, resor till pressbilder. ”Jag gör allt med hjärta och kärleken till konsten, säger Ivan."

Välkommen till Ivan da Silvas vernissage på ATTITUDE-STHLM!


Läs mer >>

Linnéa Frank behöver kanske ingen närmare presentation – hon är ju en av Sveriges mest coolaste och mest efterfrågade fotografer!

Med sina professionella ögon och konstnärliga blick som fotograf, har hon tagit sig upp på fotografhimlen av egen kraft och utvecklat sin verksamhet som formgivare med helt nya produkter som hon nu visar på ATTITUDE-STHLM.

Välkommen till Linnéas vernissage på ATTITUDE-STHLM!

Läs mer >>

Emma Malm är en 26-årig konstnär bosatt och verksam både i London och Stockholm.

När hon målar inspireras hon av mänsklig skönhet, kärlek, intimitet, färger, resor och fantasier. På mässan får du privilegiet att njuta av några av Emmas mest färgstarka verk som representerar dessa inspirationskällor. Dessutom får du möjligheten att träffa Emma i egen hög person.

Välkommen till Emma Malms vernissage på ATTITUDE-STHLM!

Läs mer >>

RAMLÖSA

Svalka dig med en kyld dryck i Ramlösa bar!

Välkommen att svalka törsten i Ramlösa vattenbar på ATTITUDE-STHLM. Drick Ramlösa Original ur den prisbelönade diamantflaskan eller prova årets nya smak! 

Ramlösa är ett naturligt mineralvatten av finaste kvalitet. Redan i början av 1700-talet reste folk till Ramlösa Hälsobrunn för att dricka av det hälsobringande vattnet. Vattnet är precis samma idag som då, men samtidigt i ständig utveckling av nya goda smaker. Årets nya smak Brazil Passion Peach har hämtat inspiration från färgglada Brasilien. Mötet mellan syrlig passion och söt persika ger en uppfriskande god smak som du måste prova! Men Ramlösa är inte bara gott för dig utan gör även gott för utsatta i världen som inte har vatten för dagen. För varje liter Ramlösa du köper bidrar Ramlösa med motsvarande en liter rent vatten till vattenprojekt i Afrika i samarbete med Röda Korset.

Välkommen till Ramlösas vattenbar A:05!


Läs mer >>

Naglar i yttersta världsklass på ATTITUDE-STHLM

Royal Pink visar upp sina prisbelönta produkter

Efter flera års noggrann produktutveckling är vi nu enormt stolta över att presentera REQ – ett nytt svenskt varumärke inom nagel-, Spa- och skönhetsprodukter.

REQ står för Renewal, Experience och Quality och kommer att erbjuda ett nytt spännande produktsortiment med många smarta säljprodukter som ökar din inkomst på salongen. Karin Ström – en av nagelbranschens mest erfarna personer och den mest välmeriterade i Sverige på tävlingssidan. 17 st Nailympics guld, 4 gånger Grand Champion, Europamästare 8 gånger och 15 st SM-guld talar sitt tydliga språk.

Väkommen till REQ:s monter F:13!

Läs mer >>

Royal Pink grundades år 2004 av Mirka Poikkeus och företagets huvudkontor ligger i Tammerfors, Finland. 

Kom och se de hetaste nya produkter från Nail Industry i Royal Pinks monter: Minx, Minx Underkläder, Artistic Nail Design, IBX SYSTEM by Famous Names LLD, Artistic Rock Hard LED gels by L & P, Colour Gloss gelpolishes och prisbelönta Lumos-produkter. Royal Pinks utbildare från både Sverige och Finland kommer att visa dessa internationellt prisbelönta produkter och den teknik som kommer att revolutionera världen!

Välkommen till Royal Pinks monter E:15!

Läs mer >>

NIKKI LISSONI

Smyckesdesigners intar ATTITUDE-STHLM

Coin Necklaces är den senaste stora smyckestrenden! Nikki Lissoni är ett smyckeskoncept där delarna kan kombineras och varieras efter önskemål.

Du sätter själv ihop ditt personliga smycke genom att välja en kedja, ett hänge och ett coin ur den stora kollektionen. Välj mellan smycken pläterade i silver, guld & roséguld. Tre olika storlekar på hängen, kedjor i olika utföranden och längder, matchande snygga armband och flera hundra olika coins att välja mellan, varav många med detaljer av Swarovski och halvädelstenar. Du skapar lätt din egen Nikki Lissoni samling som ger stilmedvetna kvinnor ett brett urval smycken som kan varieras!

Välkommen till Nikki Lissons monter C:02!

Läs mer >>

LOVALOT

Lovalot visar upp sina kollektioner för allmänheten!

Lovalot, det Stockholm-baserade modemärket som startade 2012. Varumärket försöker kombinerar mode och bild, leka och experimentera med olika material och ny teknik.

I sin vår/sommar 2014 ready-to-wear kollektion ’Skinn’, Lovalot kommer att lansera digitalt-tryckta tröjor, badkläder, leggings och mycket mer. Varje plagg är egendesignade i hög kvalitet. Alla Lovalot klädesplagg är unika, trendiga och med en extra hipster-touch!

Välkommen till Lovalots monter C:06!

Läs mer >>

ATTITUDE-STHLM

ATTITUDE-STHLM är Nordens ledande publika mässa för mode, skönhet och livsstil.

ATTITUDE-STHLM samlar ett hundratal av Skandinaviens ledande varumärken och mest betydelsefulla designers, storbloggare, fashionistas och digitala medier för att möta dig som är intresserad av att få uppleva det absolut senaste inom mode, skönhet och livsstil.

ATTITUDE-STHLM ger dig möjlighet att få  inspireras av de allra senaste nyheterna och trenderna. Upplev Nordens största publika catwalk, tävlingar och workshops. Vi ses på ATTITUDE-STHLM den 7-8 mars 2014 på Kistamässan i Stockholm. Hjärtligt välkomna!

ÖPPETTIDER
Fredag den 7 mars: 11.00-19.00
Lördag den 8 mars: 10.00-18.00


PROGRAM

> > Klicka här <<

BESÖKARE

UTSTÄLLARE

FÖLJ OSS

HUVUDSPONSORER ATTITUDE-STHLM
Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!