Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Avsluta prenumeration? Klicka här.

Hej [[fornamn]] och välkommen till ABCs Nyhetsbrev nr 16!

Vintern är över och vårsolen börjar värma! ABC bygger som aldrig förr och det är vi tacksamma för.
Vi skulle vilja ta tillfället i akt och hälsa alla våra nya montörer välkomna till ABC!


ABC presenterar villaställningen!

Nu är förhoppningsvis våren snart här och vi vill slå ett slag för vår villaställning. Denna vagn är perfekt för det mindre projektet för alla. Från yrkesarbetare till privatpersoner.

Materialet är lätt att montera och ligger färdiglastat på en släpvagn. Ställningen täcker 1 gavel och 1 långsida på en normalstor villa.

 

Hämta villavagnen hos oss eller få den levererad.

Naturligtvis kan ABC Ställningar hjälpa till med monteringen.

Intresserad? Kontakta oss på ABC 08-509 075 10


Taket renoveras på Skokloster

Carl Gustaf Wrangels slott med sina samlingar och bevarade miljöer på Skohalvön speglar storslaget den svenska stormaktstiden. Byggnaden började uppföras 1654 och var stormaktstidens största privata byggföretag i landet.
På 1940-talet byggdes bottenvåningen om till bostad åt de sista privata ägarna, familjen von Essen. Staten förvärvade slottet 1967 och började en omfattande renovering. Slottets grund och tak behövde förstärkas. Man använde sig av traditionella material och arbetsmetoder och målsättningen var att utgå från 1600-talets byggteknik. Restaureringen efter statens övertagande har i den fortsatta förvaltningen visat sig lyckad då underhållningskostnaderna kunnat hållas på rimlig nivå. Slottet kräver ett fortlöpande men enkelt underhåll.

Vi på ABC bygger väderskyddstak över delar av Skokloster för att hantverkarna ska kunna restaurera taket på denna vackra byggnad i lugn och ro.
Originalpannorna från 1650-talet ska lyftas ner och rengöras samtidigt som det görs byts all läkt ut och även vissa balkar. När den nya läkten är monterad lyfts pannorna på plats igen och understryks. 

Läs mer om Skokloster här!


Följ ABC-gänget i ny TV-serie på TV3 i höst!

Just nu pågår inspelningar i ett unikt samarbete mellan Strix Television och ABC där vi under 8 avsnitt får följa gänget på ABC Ställningar. Första avsnittet sänds andra veckan i september där vi får möta färgstarka karaktärer i deras vardag.

Resan kommer att kantas av höga höjder, avancerade beräkningar, glädje, sorg och framförallt en humor som inte är av denna värld!

Bland karaktärerna finner ni bland annat: 

Robert ”No-Shit!” Dahlin 
Projektledaren med lite udda intressen och metoder.

Tommy ”Rugby” Öhman 
Säljansvarig mysfarbor som skapar lugn och harmoni.

Björn ”Topplocket” Bjelkenstedt
Vd och ägare med färgstark karaktär och
många visioner  

Micke ”Burton” Saksing
Ledande montör med stora drömmar om en Karaokekarriär  




Denna reality-såpa är av ett helt nytt format, där vardagens hjältar följs extremt nära och vi får lära känna människorna bakom fasaderna.

Missa inte premiären i höst, mer info kommer om exakt datum!

Karin ”Rivjärnet” Ullberg
Stenhård controller med nävar av stål  


Tack för din tid!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta din närmaste enhet!
(klicka på enhet för kontaktuppgifter)


Gilla oss på Facebook!Klicka här

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!