Hälsning från Hembygdsföreningen. Problem att se den? Kolla i webbläsaren!

Årsmöte 29 mars

Väkommen till vårt årsmöte i Styrsöskolans musiksal lördagen 29/3, kl 14.00.
Efter årsmötesförhandlingar och kaffe kommer Sune Karlsson att berätta om gamla tider på öarna.

Tipsa valberedningen om personer till styrelsen, gärna någon som kan eller är intresserad att lära mer om vårt Hembygdsmuseum och skärgårdshistoria. Kontakta Bert Karlsson/Asperö tel 972234 eller Jan Kartengren 0708-207948.


Månadens bruksföremål är ett halehorn. Det är ett fårhorn enligt bilden som sattes i ekans årtull för att erbjuda ett bekvämare sätt att sköta linhalning vid långrev och dörjning.

Testa dig själv i vår Quiz!


Ulla Hillberg på Donsö sköter vårt medlemsregister. Om du har flyttat eller fått nya uppgifter vill hon gärna ha besked om det. Kanske ny mailadress eller att du känner någon som vill få vårt nyhetsbrev och information om utställningar, arrangemang mm? Skicka mejl till skargardskultur@gmail.com


Det är också hög tid att betala årsavgiften om du inte gjort det. För 100,- kr stöder du vår verksamhet. Betala till
PG 4 49 09-0


Besök vår hemsida!

Vår hemsida växer hela tiden med artiklar, notiser och bilder. Tag gärna del av innehållet och tipsa andra om att besöka den. Vårt kulturarv är viktigt!

Välkommen till Hembygdsföreningen!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Styrsö Sockens Hembygdsförening, eller intresserad av hembygden. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!