Nyhetsbrev från O-Ringen - Världens största orienteringsäventyr! Problem att visa det? Se det i webbläsaren


Anmälningsstopp 1 april närmar sig!

Nu är det hög tid att anmäla sig till O-Ringen Skåne 2014. Passa på att spara 20% på din anmälan genom att anmäla dig innan nästa anmälningsstopp, 1 april.

Orienteringssäsongen har startat i södra Sverige och nu är det också dags att börja fundera på sommarens begivenhet, den 50:e upplagan av O-Ringen!

Samma anmälningsstopp gäller för O-Ringen 3-days, Open samt för MTB-O.
 
Läs mer >> 



Nytt nummer av O-Ringen tidningen på väg ut

Inspirera en vän att testa en ny utmaning!

Den här veckan är årets första nummer av O-Ringentidningen på väg ut till din brevlåda. I årets första nummer så analyserar vi Skåneterrängen och specifikt etapp 4 och 5.

Vi har också träffat O-Ringenprofilen Per Forsberg som gör sitt 20:e O-Ringen som speaker.

Du hittar tidningen digitalt på vår hemsida

 Läs mer >>

I tidigare nyhetsbrev så hade vi en krönika där vi berättade hur en inbiten orienterare hade lockat med sig några bekanta till att testa O-Ringen för första gången. Just nu kör vi en kampanj mot just kategorin motionärer/konditionsidrottare som aldrig testat O-Ringen.

Som O-Ringendeltagare så är du en viktigt ambassadör för oss. Så hjälp oss att vara med och inspirera till att testa O-Ringen du med!
http://www.oringen.se/Äventyret


Spektakulär målplats vid Österlen.

Redan för ett år sedan så presenterade vi Österlenetappen, etapp 5. Vi kör en repris på den nyheten.
Den avslutande etappen är en etapp vid Ravlunda med målgång och en fantastisk utsikt över havet! Kan mycket väl slå 3:e etappen från Halland 2012 när det gäller målplats..
Lyssna på Sveriges Radios inslag om Österlenetappen..

Läs mer >>


Uppvärmning inför O-Ringen 14-16 juli

Andrarums IF Sommar-3-Kvällars har konceptet samma TC alla dagarna och camping vid TC. Med tävlingarna på kvällen kan deltagarna kombinera med turism på dagarna som t.ex. Kiviks marknad.

Då årets upplaga går i ett område intill Österlenetappen är det lämplig träning inför O-Ringen. I år är alla kvällarna medeldistans.

Upplysningar om tävlingarna finns på Andrarums IF:s hemsida.


Sommaren 2014 - En rik upplevelse i Skåne!

Det finns mycket att upptäcka i Skåne för både tävlande och medföljande. Det unika med O-Ringen Skåne 2014 konceptet är just kombinationen av variationsrik orientering med möjligheten till rika upplevelser och sevärdheter vid sidan om tävlingarna

Missa inte Österlen i söder, de vackra sandstränderna i Åhus eller skogarna och sjöarna i norra Skåne. Man brukar nämna skånska riken, att Skåne innefattar ett antal olika riken som vattenriket, matriket, äppelriket, stenriket och konstriket för att nämna några. Riken som vi presenterar på oringen.se och i O-Ringentidningen.

Läs mer >>



Vill du ha mer information om O-Ringen - se vår hemsida www.oringen.se.
Undrar du över något, kontakta: O-Ringen, info@oringen.se, tel: 0771-49 90 00Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här
.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!