Problem att visa nyhetsbrevet? Öppna i webbläsare

Hej, och välkommen till Växtias allra första riktiga nyhetsbrev!
Vi kommer att skicka ut dem med jämna mellanrum framöver för under 2014 kommer det att hända en massa saker på Växtia.

VÄXTIA 1994 - 2014

Det är nu i dagarna precis 20 år sedan Stefan och Stefan tog över Växtia. Det kommer vi att fira under hela året med kampanjer och aktiviteter av olika slag. Bland annat har vi en helt ny hemsida med hela vårt sortiment av växter. Vi saknar en del växtbilder så vill du bidraga med en fin bild får du gärna höra av dig. Tyck till - vi tar gärna emot feedback om hemsidan.

BAKSIDAN

Vi utnyttjar den milda vintern till att äntligen få klart visningsträdgården på baksidan. Örtagård, woodland, ny uteplats och mycket mer planeras - bilder kommer i nästa utskick.

SMYGÖPPNING

På grund av det milda vädret smygöppnar vi butiken redan nu! Under mars månad har vi öppet vardagar 9.00-12.00. Övrig tid efter överenskommelse. 
Vi har gott om penséer och andra vårblommor! 

BESKÄRNING

Så här års är bästa tiden för att beskära många träd och gallra ur/föryngra buskar. Köp sekatörer och sågar för ändamålet - eller låt oss göra jobbet. Glöm inte RUT-avdraget!

SÄTTPOTATIS

Årets sättpotatis är här! Vi har både gamla beprövade och nya spännande sorter, bland annat Årets potatis, Valor. Du hittar också sättlök, fröer, såjord och allt annat du behöver för att komma igång med årets odlingar. Tänk på att förgro potatisen i några veckor innan du sätter den!
Gilla oss på Facebook så kan du vinna sättpotatis till ett värde av 200:-. 

Du får detta nyhetsbrev som kund hos Växtia, eller eftersom du valt att prenumerera. Avregistrera

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!