Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Över 1 100 anmälda

Antal anmälda till vårens cykelhelg i Göteborg ökar stadigt och om du inte redan är anmäld börjar det bli dags. Drygt 1 100 är hittills anmälda till Västkusten Runt och Hisingen Runt. (med hyperlänkar till sidorna) I samband med din anmälan är det också bra om du bokar ditt boende innan rummen tar slut.


Ökat deltagarantal

Vi räknar med ca 4 000 deltagare under cykelhelgen 24-25 maj och har redan nu över 1 100 anmälda. Det är deltagare som kommer från hela landet, från Malmö i söder till Luleå i norr. Men vi har också fått in anmälningar från cyklister i Tyskland, Danmark, Norge, Storbritannien och USA. Vi hälsar alla välkomna till Göteborg i maj!


Glöm inte boka boende

Anmälan i all ära men helgen blir ingen trevlig upplevelse om du inte har någonstans att bo. Om du inte bor i Göteborg kan det vara värt att titta på våra boendeerbjudanden med rabatter som våra partners Lisebergsbyn och Scandic tillhandahåller. Tänk på att rummen kan ta slut. Mer info om våra erbjudanden och hur du bokar för dig och dina nära och kära hittar du här


Västkusten Runt

Om du söker en tuff utmaning att träna mot är Västkusten Runt loppet för dig. Oavsett om du väljer att cykla långa eller korta banan kommer du möte ordentligt med backar, något som kan vara bra att förbereda sig på redan nu. På den långa banan ska 3 000 höjmeter passeras sammanlagt under rundan, vilket är avsevärt mer än liknande svenska motionslopp. 

Förutom att den vackra naturen på Västkusten kommer hjälpa dig framåt har vi även energidepåer där vi lovar att peppa dig som deltagare.

Banornas längd är nu så gott som fastställda, den långa mäter 275 km och den korta 125 km. Korta banan har tre depåer och långa banan sju depåer. I alla depåer finns det vatten, sportdryck, bullar, bananer och saltgurka. Kör du långa banan får du även ordentlig mat på vägen. Oavsett vilken bana du väljer att köra får du även medalj och varm mat när du kommer i mål.


Hisingen Runt

Start och mål för Hisingen Runts 50 km blir i år Tuvevallen. Vi lovar att inramningen blir minst lika bra som tidigare år och självklart får du medalj och varm mat när du passerat mållinjen. Under rundan kommer det också finnas två depåer där du kan fylla på med energi.

Bjud gärna med familjen, vänner eller dina kollegor. Det blir mycket roligare att cykla Hisingen Runt och dela upplevelsen med någon.

Glöm heller inte att anmäla dig till Göteborgsklassikern. Hisingen Runt är ett av tre motionslopp som ingår i Göteborgsklassikern, de övriga är Göteborg Simmet (1 km simning) och Finalloppet (10 km löpning). När du har genomfört samtliga tre lopp inom 12 månader kan du titulera dig Göteborgsklassiker och får även hemskickat ett diplom som bevis.


Barnlopp

Självklart ska även de lite mindre få möjlighet att cykla. Därför utökar vi antalet barnlopp i år. Papricaloppet, som hade premiär förra året, fortsätter i år och riktar sig med sina 300 meter till de allra minsta.

För de som fått lite cykelvana startar vi i år upp Lilla Hisingen Runt. Med två alternativ på 1 respektive 2 km går banorna på söndagen 25 maj med start och mål på Tuvevallen och med banor som går på grusvägar i Hisingsparken bakom Tuvevallen. Korv med bröd och medalj till samtliga deltagare. Mer info och anmälan till dessa lopp görs på www.hisingenrunt.se.


Sportson

En punktering eller en växel som inte är rätt inställd ska självklart inte få förstöra din dag. Sportson kommer finnas på plats med sin Sportson Patrol hela helgen och kan se över din cykel och får du problem längs vägen har Sportson hjälpt oss att fylla våra servicebilar med material för att vi ska kunna hjälpa dig.


Fotograf

För att föreviga minnet från cykelloppen har vi anlitat sportfotografen Valentin Baat som kommer fotografera hela helgen. Söker du en fotograf i något sammanhang rekommenderar vi att du hör med Valentin.


Träffa oss i februari

Om du är anställd inom VGR-regionen och vill träffa oss så finns vi på inspirationsdagarna under Ett gott liv 2014. Möt oss i Vänersborg 19 februari eller på Svenska mässan i Göteborg 20 februari.

Den 22 februari kommer vi finnas på plats på Bikeplace i Göteborg under deras raceträff kl 11-16. Kom gärna och prata med oss om våra lopp eller om du vill bli medlem i Hisingens Cykelklubb.

Följ oss på Facebook (Hisingen Runt / Västkusten Runt) och/eller Twitter. Besök även våra sidor:

Hisingen Runt, Västkusten Runt och Hisingens Cykelklubb samt vårt forum.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem på vårat forum eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

För att vara säker på att du får vår e-post (så den inte fastnar i Spam - eller Skräppost), lägg till emailadresserna hisingenrunt@hisingenrunt.seforumet@hisingensck.se i din adressbok (kontakter).

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!