Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkomna till Årsmöte

Tid och plats

Årsmöte för Hisingens Cykelklubb 2014 hålls 26/2 på Scandic Crown 18.00-21.00

Motioner
Förslag från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast två veckor före årsmötet via:
e-post (kontakt@hisingensck.se) eller brev till:
Hisingens CK, Arvid Lindmansgatan 25, 417 26 Göteborg
Styrelsen skall till årsmötet avge skriftligt yttrande över förslaget


Medlemsavgift
Vill du delta på årsmötet skall du har betalat in medlemsavgiften innan mötet. Inbetalningen måste finnas på klubbens konto senast den 31 januari 2014.
Forumtråd för anmälan

Vår cykelhelg närmar sig

Nu är det ungefär fyra månader till Hisingen Runt och premiären för Västkusten Runt. Mer och mer börjar hamna på plats och ca 1000 deltagare har anmält sig.

Under helgen 23-25 maj kommer ett evenemangsområde att skapas på Kanaltorget utanför Operan i centrala Göteborg, där det förutom start och målgång i Västkusten Runt även kommer att finnas underhållning av olika slag.

Hisingen Runt kommer ha start och målgång på Tuvevallen. 

Andra intressanta motionslopp

Själland Runt

Till sommaren så planerar vi att åka ut på några nya lopp, däribland Själland runt.

Loppet utgår från Köge (cirka 40km sydväst om Köpenhamn) och är 28juni. Cykelklubben KCRV anordnar faktiskt tre olika lopp samma dag: Köge tours (ca 100km) Själland på tvärs (ca 200km) Själland runt på cykel (ca 300km)

Man kan alltså fritt välja hur långt man cykla. Arrangören påpekar att det även finns möjlighet till bad nära målområdet.

Till detta så anordnar HCK bussresa från klubblokalen och övernattningar på vandrarhem till självkostnadspris. Mer information och anmälan finns på forumet.

Vattenfall Cyclassics

Vattenfall Cyclassics är med 22 000 deltagare Tysklands största cykelmotionslopp. Start och mål är i hjärtat av Hamburg och loppet erbjuder tre sträckor - 55 km, 100 km och 155 km.

Vattenfall Cyclassics är inte bara ett motionslopp utan ingår även som enda lopp i Tyskland i UCI:s Worldtour för proffsstall. Detta innebär att vi kan titta på proffsen efteråt.

Datum: 24 augusti 2014
Anmälan: Se info på Forumet

Tänk inte för länge - loppet är snabbt slutsålt. 
Mer information hittar du här.

Ta nu chansen att cykla ett riktigt stadslopp i en härlig HCK klunga.

Skandis Bikeweekend

Det finns en bana för alla på Skandisloppet, alla skall kunna delta! De sträckor som finns är 30 km 85 km och 167 km.

Skandisloppet erbjuder dig en unik möjlighet att cykla i samband med att proffsen jagar poäng på UCI-Europetour.

Passa på att cykla i vackra Uppland och att efter avslutad runda titta på när proffs från hela världen går i mål i världens äldsta cykeltävling, -Scandinavian Race. Alltsammans i de vackraste delarna av Uppsala.

Som medlem i Hisingens cykelklubb har du rabatt på anmälningsavgiften:

  • 167 km, 450 kr (klubbpris)
  • 
85 km, 400 kr (klubbpris)

http://skandisloppet.com

Träningsläger i Laholm

27-30 mars kommer Hisingens Cykelklubb för nionde året i rad att arrangera träningslägret i Laholm för alla klubbens medlemmar! Detta får du inte missa!

Under helgen kommer det finnas rundor som passar de flesta smaker. Alldeles inpå knutarna finns möjlighet till allt ifrån helt platta rundor inåt landet till fina svängar utåt havet och brytarbackar uppför Hallandsåsen som ligger någon mil bort.

I priset ingår halvpension, dvs frukostbuffé och middag, som serveras i vandrarhemmets matsal. Säg till om ni har eventuella matavvikelser, t.ex. gluten, laktos, veg. etc. det brukar kunna ordnas om det meddelas i god tid.

Totalt 3 middagar, 3 frukostbuffé och 3 övernattningar 1.390:- per person

Anmälan öppnar måndagen den 2/2 i denna forumtråd.

Klubbens rundor 2014

Motionsrundorna för 2014 planeras för fullt och första rundan körs helgen efter Laholmslägret. Som 2013 planeras de tre startplatser vi hade då. Dessutom har vi planer att lägga till ett ställe för backträning. Den tilltänkta backen förbereder dig väl inför Bergakungatempot...

Träning inför motionslopp

Med variation i distans och träningsform kommer du vara väl förberedd inför ditt träningsmål.

Oavsett om du tränar för Själland Runt, Västkusten Runt eller Vättern Runt har vi träningen för dig!

Självklart kommer vi arrangera introduktionsrundor för de som vill prova på att cykla i grupp. Inför introrundan håller vi en teoretisk genomgång i klubblokalen. För dig som inte har en "racercykel" men vill prova på hur det är att cykla på en sådan har vi lånecyklar.

Nyheter bland våra klubbkläder

Det har tillkommit en dambyxa som heter "Pro-Omega". Den har lika långa ben som herr-modellerna, dvs lite längre än de två andra dambyxorna.

Ben- och ärm-längare kommer med ny storlek, stl I, vilket motsvarar XS. Den är lite mindre än tidigare minsta storlek.

Tröjan "Pro/Brios" kommer med en lös vattentät ficka som man kan fästa i en av ryggfickorna.

I övrigt är det samma sortiment som tidigare.

Webbshoppen är öppen:

22 jan - 5 feb, 2014

7 april - 21 april, 2014

30 juni - 14 juli, 2014

Håll utkik på forumet

Webbshoppen är öppen!

Rabatt på maxims produkter

Genom att använda rabattkoden Hillside14 vid beställning får du 20% rabatt på hela sortimentet. Koden gäller tillsvidare under en obegränsad tid. Rabatten gäller inte tillsammans med andra rabattkoder, däremot gäller den tillsammans med kampanjer som de har emellanåt på hemsidan, så du kan få rabatt på rabatt. 

http://maxim.se/produkter


Ordförande har ordet

Nu har det vänt och snart är cykelsäsongen igång igen. Vissa njuter ju av att cykla ute på vintern men de flesta av oss vill nog ha det lite varmare. I år skall det bli riktigt kul att testa några nya motionslopp i HCK regi och extra kul att vi gör det i våra grannländer. Hoppas många hänger på och förlänger cykelsäsongen.  


Passa på och kom till årsmötet för att höra om HCKs planer framöver men också för att göra din röst hörd. Med allt kul vi har framför oss behöver HCK all hjälp för att driva klubben framåt så anmäl gärna ditt intresse för att delta i olika aktiviteter. Det kan vara allt från att vara funktionär till att fixa med temakvällar eller klubbfest.


Hoppas vi ses på årsmötet


OBS det finns fortfarande många bra spinning pass kvar så passa på att starta upp cykelsäsongen inomhus 


Vid pennan

Ordförande
Aina Illiano

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem på vårat forum eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!