Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Var med och sy en plånbok

På lördag (1 februari) tänkte jag sy plånboken, är det någon som intresserad att vara med så finns det plats för 8 stycken till. Mönstret kostar 80 kr och material väljer du att ta med själv eller köpa i butiken. Vill du låna symaskin tillkommer 70 kronor.

Maila eller ring om du är intresserad. Det finns 4 platser kvar.

Nytt i butiken

En ny tygserie som heter Philosophy swirl, det finns två fina "kombinationstyger" en cerise och en svart. Sedan drömmer vi om sommaren :) rosor och fjärilar. 

Under januari månad sänker vi priset på overlock-serien från Husqvarna, expression-serien från Pfaff samt Heavy Duty från Singer.

s15 är ett perfekt komplement till din vanliga symaskin.

Den är utformad för fantastiska resultat med 2-, 3- och 4-trådig sömnad på alla sorters tyg – från stretch till tunna material. Det extra pressarfotslyftet gör det enkelt att sy overlocksöm på tjocka lager tyg och quiltar.

>> Läs mer

Pfaff

Experimentera med det fascinerande urvalet PFAFF® 9 mm-sömmar och alfabet av hög kvalitet och skapa unika, perfekt sydda dekorationer. Ändra, spegelvänd och kombinera sömmar – helt nya mönster kommer att uppstå framför dina ögon. 

>> Läs mer

Singer

Heavy Duty 4411

11 sömmar, 4-stegs knapphål, hög sömnads-hastighet: 1.100 stygn/minut

>> Läs mer

Ny Burdakatalog

I förra veckan fick vi en ny Burdakatalog, kom gärna in och bläddra - naturligtvis kommer du hitta de nya mönstren i vår webbshop också om ett litet tag.

Gratismönster

Gratis mönster på olika quiltprojekt, blandat med instruktionsvideosar.

>> kolla mer

Inspiration maskinbrodering

I helgen hade vi kurs i dataprogrammet som du kan använda till maskinbrodering. I samband med det har vi lånat många uppsydda saker från Husqvarna/Pfaff syateljé, dessa saker hänger uppe i butiken tills på onsdag ifall någon är intresserad av att komma och kolla :) Många fina saker är det!

Facebook och blogg


Välkomna till butiken

Helena, Marianne och Therése

Husqvarna Tyger och Symaskiner - www.husqvarnatyger.se 

011-12 46 30 - öppet måndag - fredag 10-18, lördag 10-14

När du handlar i webbshopen och/eller facebook så är det fri frakt vid beställningar över 400 kr.

Begagnade symaskiner

En ny rubrik finns nu i webbshopen. Det gäller begagnade symaskiner samt demomaskiner av olika slag.

Kolla in sidan

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!