Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Ett händelserikt år på Flädie Mat & Vingård

Jag vill rikta ett stort tack till alla kunder och gäster som vi haft glädjen att samarbeta med under det gångna året. Det har varit roligt att hälsa så många nya gäster välkomna till Flädie Mat & Vingård, både inom konferens, aktiviteter, bröllop, fest och catering. Vi glädjer oss också mycket åt att så många trogna kunder har fortsatt att anlita oss. Vi hoppas att få tillfälle att möta er igen under det kommande året, i ett eller annat arrangemang.

Konferens på Flädie Mat & Vingård

Boka en härlig konferens i något av våra konferensrum. Låt oss skämma bort er under vistelsen här med nybakade scones och hembakat bröd till frukost, goda charkuterier, lagrade ostar och rykande hett kaffe från presskannor. Den goda lunchen består av åtta läckert komponerade smårätter, och avslutas med en liten ostbricka. Nygjorda smoothies och hembakat serveras under eftermiddagen.

Har vi riktig tur får vi även möjlighet att servera er en god middag. Väljer ni att äta en trerätters middag erbjuds till denna läckra vinpaket, med viner från vår egen gård.

Passa gärna på att under er vistelse här boka in en guidning av vår vingård och vinproduktion. Vill ni förlänga upplevelsen av vår vinvärld, boka gärna en av våra vinskolor, en eller två timmar, där vi fördjupar oss i vår filosofi.

Catering för event & konferens

Vi servar er med allt från mat och service till teknisk utrustning. Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar. Våra uppdrag ändras ständigt och vi med dem - varje uppdrag är unikt och planeras därefter.

Vi hade den stora glädjen att laga mat till Subarus inbjudna gäster vid invigningen av deras nya huvudkontor för Norden.

Bilderna från evenemanget är vänligt utlånade av Dreambag och tagna av fotograf Peter Brinch.

Catering för fest & bröllop

Vi erbjuder catering för den lilla middagen såväl som för den stora. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne. Vår målsättning är att alltid laga mat på plats. Därför bygger vi upp mobila kök utifrån uppdragets storlek och karaktär.

Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar, för att skapa er unika miljö.

De mest oväntade rum kan förvandlas till festsalar! Vem kan tro att detta är en maskinhall som till vardags rymmer skördetröskor och traktorer? Nu uppdukat till fest med hjälp av lining i taket, ljuskronor, stolar och bord som klätts i vitt och belysning i form av uplights.

Tälten kan utformas på en mängd olika sätt vad gäller storlek, fönsterpartier och inredning. 

Fönster kan placeras var man vill beroende på utsikt och omgivningar. Genom vår florist kan vi även förmedla olika typer av blomsterarrangemang.

Väl mött!

Martin Rosvall Hansson



Flädie Mat & Vingård, Flädie Mejeriväg 19, 237 91 Bjärred.

Tel. 046-320 338. www.fladiematvingard.se  info@fladiematvingard.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är kund hos oss eller för att du anmält dig på vår hemsida.
För att avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!