Nyhetsbrev 1 med senaste nytt om IT/BPO outsourcing på Sri Lanka.

Med en djup kunskap om Sri Lanka och den nordiska IT-marknaden främjar vi kontakter och information om IT och BPO outsourcing i Sri Lanka.

 Se det i webbläsaren


Sri Lanka - fokus på IT och ett växande kunskapscentra.

Sri Lankas outsourcing industrin växer med ett tydligt fokus och hög kvalitet.

Visionen för Sri Lankas regering är att IT/BPO industrin ska bli en av de största industrierna i landet år 2016, med ett mål på USD 1 miljard i exportintäkter. Idag finns mer än 300 IT- och BPO företag som har verksamhet på Sri Lanka. De sysselsätter 60.000 personer som bidrar med mer än 400 miljoner USD. 

Colombo - modern storstad som är lätt att tycka om

Financial Times uppmärksammar att Sri Lankas ekonomiska huvudstad Colombo har mycket att erbjuda.

Läs mer

Kontakta IT/BPO Sri Lanka

Kontakta oss för mer information om varför och hur Sri Lanka kan hjälpa dig in din outsourcing strategi. Kontakta oss

Studieresa i mars 2014

Följ med oss till Colombo och möt några av de bästa inom IT outsourcing och knyt direktkontakter. I slutet av mars arrangerar vi en studieresa då det ges möjlighet att få ytterligare kunskap om vad Sri Lanka kan erbjuda. Mer info

Prova projekt eller team

Har du ett projekt du vill prova eller funderar du på att bygga ut ditt team? Det är enkelt att starta upp och du kan börja redan nu. Vill du ha mer information om hur du kan etablera direktkontakt med en passande leverantör på Sri Lanka. Mer info.

Outsourcing Destination of the Year

Sri Lanka tilldelades 2013 det prestigefulla priset "Outsourcing Destination of the Year".  

Under de senaste fem åren har Sri Lanka haft ett tydligt internationellt fokus, och många företag har framgångsrikt etablerat sig utomlands. 

Sri Lanka fungerar som ett offshorecentrum för flera Fortune 500-företag och industrier från t.ex. Nordamerika, Storbritannien, Australien, Sverige, Norge och Japan.


Leverantörerna har även ett högt fokus på SMB kunder där du även som mindre företag snabbt kan komma igång med projekt och team i lämplig storlek. Att samarbeta med Sri Lanka är enklare, snabbare och närmare än du tror.



Sri Lanka erbjuder många fördelar mot Indien och Östeuropa

Konkurrenskraftiga priser

Kombinationen av högt utbildad personal och lägre lönekostnader medför att Sri Lanka är ett mycket konkurrenskraftigt alternativ.

Internationella referenser

London Stock Exchange Group har placerat sin IT-verksamhet i Sri Lanka som ett helägt dotterbolag med mer än 700 anställda. Sri Lankas IT-bransch stödjer idag välkända varumärken - allt i från bank- finans- och sjukvårds- till flygbranschen - ex HSBC, Emirates, Allianz

Du blir en prioriterad kund

Även mindre projekt tas emot och små offshoreteam kan byggas upp. Som uppdragsgivare till en outsourcingleverantör på Sri Lanka kommer du bli mer prioriterad jämfört med många andra offshoreländer i världen.

Svenska exempel

Flera framgångsrika svenska företag har sedan många år sin IT-utveckling på Sri Lanka.

Välutbildade och språkkunniga

Sri Lanka har ett välrenommerat utbildningssystem, 20-tal universitet med internationella examen. Dessutom Sydasiens högsta, 93 procent, läskunnighet. Engelska är affärsspråket.

Företag med låg personalomsättning

På Sri Lanka finns en tradition av att de anställda stannar kvar och arbetar många år hos samma arbetsgivare. Detta ger stora fördelar och skapar en långsiktig förståelse för din verksamhet och skydda din investering i att bygga ett mycket kompetent offshoreteam.

Effektiva förbindelser - närmare och bekvämare än du tror

Med t ex Qatar Airways via Doha kan du lämna Stockholm kl 15 landa i Colombo kl 08.20 och flyga hem igen några dagar senare kl 20 och landa i Stockholm dagen efter kl 06.30. 

Andra bra alternativ från Sverige är Emirates (via Dubai) och Turkish Airlines (via Istanbul).

Perfekt tidzon för din outsourcing

Med endast en tidsskillnad på 4,5 h på vintern och 3,5 h på sommaren ligger Sri Lanka väl till för effektiv framförhållning och god överlappning med svenska arbetstider.



Sri Lanka the hidden gem for IT Outsourcing.
We are a Swedish team with a deep knowledge about Sri Lanka and the Nordic IT market we promote contacts and information about IT and BPO outsourcing in Sri Lanka.

www.itbposl.com

info@itbposl.com

IT/BPO SRI LANKA

World Trade Center

Box 70396SE-107 24 STOCKHOLM

SWEDEN

Visiting address: Klarabergsviadukten 70, Stockholm

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

NB1 VER 3

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!