Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.

Nu har vi fått material till fler Hjärtefiltar!

Stort tack alla som var med på stickkaféet igår. Det var kul att få höra Astrid från Sandnes Garn Sverige berätta om projektet Hjärtefilten! Vi har just fått in material till ytterligare 15 filtar och det finns fortfarande ett par stycken som inte är bokade. 

Nya härliga färger i Home Sweet Home och ett nytt häfte med bland annat dessa fina ljuslyktor. På Svarta Fårets blogg finns virkade inredningstips och gratisbeskrivningar i Tilda, Cady och Ulrika (som motsvarars av Smart i vårt garnsortiment)! Ljuslyktor i härliga vårfärger och tulpaner är precis vad man behöver nu!

Vår på borden!

I väntan på vårens nyheter från våra leverantörer plockar vi fram några vårklassiker från tidigare sässonger. Vi har flera olika löpare och dukar från Ekelunds med vårens lökväxter som motiv! Som ni kanske vet har de ett väldigt stort sortiment av hemtextil. Leta gärna upp dina favoriter på Ekelunds hemsida och berätta för oss vad du vill ha så tar vi med dem i nästa beställning!

Tycker du att tulpanbuketterna vissnar för fort eller behöver sällskap av ljus passar den här högtidskronan från Serholts med tulpandekor hur bra som helst! När tulpansässongen är över kan man byta till påskägg eller kycklinar.

Ripslöparen Nelly från Nyblom Kollén finns i orange, blått, rosa och grönt och i flera olika storlekar! Välkommen in och välj ut dina favoriter!

Inspiration i mängder!

Nu åker vi till Formex-mässan och hoppas på mängder av inspiration som vi kan dela med oss av när vi kommer tillbaka! Välkommen in på måndag igen!

Tack för att du tog dig tid att läsa vårt nyhetsbrev! Gilla oss gärna på Facebook och hör gärna av dig med synpunkter på nålbrevet via e-post. Ha en härlig textilvinter!

FORMEX

Imorgon lördag (18/1) stänger vi butiken och åker iväg till Älvsjö på FORMEX. Där hoppas vi få massor av inspiration och köpa in nya fina grejer som ni kan ta del av serare i vår! Hoppas att du har laddat upp med garn och vad du behöver från oss så att du inte blir "arbetslös" i helgen!

Erbjudande

Äntligen kom vintern! Det firar vi med 10 kronor rabatt per härva Lovikkagarn. Det gäller både garn från Svarta Fåret och de neonfärgade garnerna från Järbo (ordinarie pris 65 respektive 66 kronor per härva).

Ett stickkafé till i butiken!

Missade du gårdagens stickkafé i butiken? Då får du en ny chans den 27 feberuari - stickkafé med dragning på fyllda bonuskort. Dessutom lämnade Astrid från Sandnes Garn Sverige som var på besök igår kvar några "garngodispåsar" som också ska lottas ut! Väkommen den 27 februari kl 18.30!

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Pinterest
LinkedIn
Copy link
Copied!